Acerola prah organic 100gr We are one

1,380.00RSD

Sadrži od 1.000 mg do 4.500 mg vitamina C na 100 g svežeg ploda

Acerola prah organic 100g

Sastav: 100% čist prah acerole

Acerola je voće svetlo crvene boje poput trešnje i jedno od najbogatijih vitaminom C na svetu. Sadrži do 30 puta više vitamina C nego limun.Acerola sadrži od 1.000 mg do 4.500 mg vitamina C na 100 g svežeg ploda Acerola igra ključnu ulogu u pravilnom funkcionisanju imunog sistema, pomaže u normalnom funkcionisanju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, kože, desni, zuba, odličan je izvor energije, te na taj način smanjuje umor i iscrpljenost.

Osim toga, plod acerole sadrži i mnoge druge sastojke korisne za organizam – vitamine A, B1, B2, B3 (niacin), kalcijum, gvožđe, bioflavonoide, fosfor, kalijum, magnezijum, cink i pantensku kiselinu. Sadrži i šećere dekstrozu, fruktozu i saharozu. Neke analize su pokazale da acerola u svom sastavu ima i proteine, biljna vlakna, masti i masne kiseline.

Način upotrebe:1/2 kafene kašičice praha izmešajte sa 2 dl čaja, voćnog soka ili vode i popijte. Najbolje je proizvod upotrebiti na t emperaturi nižoj od 42°C da bi se sačuvali hranljivi sastojci sirovog acerola praha. Proizvod ne sadrži veštačke boje, aditive, konzervanse, zaslađivače i gluten. 

Pakovanje :100g

Uvoznik : We are one

Scroll to Top