Anti Acne serum za lice 30ml Hedera Vita

780.00RSD

Za problematičnu masnu kožu i sklonu aknama i bibuljicama

Anti Acne serum za lice za problematičnu kožu  

Anti acne koncentrovani serum zasnovan je na mnoštvu dragocenih sastojaka.Njihovim se zajedničkim delovanjem postiže neophodna nega i zaštita kože, posebno kože sklone aknama.

Cink i ekstrakt kore hrasta smanjuju količinu sebuma i preterano mašćenje kože.

Polisaharidi kvasca i alantoin deluju umirujuće na kožu, dok vitamin F i ulje čajevca pomažu u zaštiti od formiranja mitesera i fleka.

Polisaharid iz semena tamarinda, poznat kao biljni ekvivalent hijaluronske kiseline. Ekstrakt aloje i ekstrakt zelene mandarine čine da koža izgleda baršunasto, hidrirano i osveženo.

Sadrži sastojke biljnog porekla: 

ekstrakt kore primorskog bora

prirodnu hijaluronsku kiselinu

aromatično ulje čajevog drveta

vitamin F

alantoin

ekstrakt kore hrasta

ekstrakt zelene mandarine

ekstrakt aloje

Primena i način upotrebe: 

Serum u manjoj količini nanositi ujutru i uveče na očišćeno lice, ramena, dekolte ili leđa. Umasirati i ostaviti da deluje. Prvi rezultati su vidljivi za par dana*, a najbolji efekat se postiže konstantnom upotrebom.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla, proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. 

Anti Akne serum za lice 30ml Hedera Vita
Scroll to Top