Anti Age krema za lice 50ml Hedera Vita

780.00RSD

Anti Age krema za lice sa uljem divlje ruže i moćnim antioksidansom vitaminom C, neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu.

 

Nema na zalihama

Anti Age krema za lice sa uljem divlje ruže 50g

Anti Age krema za lice sa uljem divlje ruže i moćnim antioksidansom vitaminom C, neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu.

U toku prirodnog procesa starenja koža ima tendenciju da gubi svoja elastična svojstva što rezultira pojavom bora na površini. Prirodni sastojci dnevne kreme i moćan antioksidans vitamin C, neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu.

Ulje ruže smanjuje pigmentaciju kože i popravlja njenu strukturu, a SPF 6 štiti od štetnih zračenja. • pogodna za dnevnu negu svih tipova kože • hidrira i neguje • štiti od štetnih UV zračenja

Dodatno čileanska ruža održava vlažnost, ujednačenost tena, deluje umirujuće i doprinosi mladalačkom izgledu kože. Spada u suva i nemasna ulja koja se lako apsorbuju, pa je pogodno za negu svih tipova kože.

Značajno poboljšava izgled kože, posebno suve kože, doprinoseći smanjenju bora, strija i nesavršenosti. Ovo ulje se odlično pokazalo u uklanjanju slučajno nastalih ožiljaka na koži kao i ožiljaka nastalih operacionim zahvatima. Uklanja mogućnost nastajanja keloidnih vrsta ožiljaka  koji nastaju upravo pri opreacijama.

Pomaže i smanjenju ožiljaka nastalih tokom bolesti vodenih kozica (boginja) kao i oštećenoj koži koja je bila izložena i oštećena visokim temperaturama (vatri) kao i koži koja je oštećena tokom zračenja.

Pomaže smanjenju bora koje nastaju starenjem organizma, umanjuje sušenje kože izložene sunčevim zracima, a pomaže i pri uklanjanju pega, fleka i strija. Ulje dobijeno iz čileanske ruže prirodni je ovlaživač suve i kože osetljive na razne alergije, a ima mogućnost ublažavanja posledica od ekcema i dermatitisa.

Krema je pogodna za dnevnu negu svih tipova kože, hidrira i neguje.

Pakovanje 50ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top