Anti Ox serum za lice 15ml Hedera Vita

990.00RSD

Specijalno formulisan Anti Ox serum za lice sa odabranim, visoko koncentrovanim sastojcima intenzivno neguje kožu i ublažava znakove starenja.

 

Anti Ox serum za lice sa vitaminom C 15ml

Specijalno formulisan Anti Ox serum za lice sa odabranim, visoko koncentrovanim sastojcima intenzivno neguje kožu i ublažava znakove starenja. Ulje semenki maline i stabilan oblik vitamina C poznati su po izuzetnom antioksidantnom efektu i efikasno štite kožu od negativnih delovanja spoljašnje sredine.

Vitamin C koji jača prirodnu obranu kože čineći je svetlijom, čvršćom, blistavom. Moderna tehnologija osigurava ultrastabilni vitamin koji vidljivo smanjuje dehidracijske linije i bore.

Napredna tehnologija povećava iskoristivost vitamina u ćelijama kože – i omogućuje  efektivnu odbranu. Kolagen je predstavlja najzastupljeniji protein u našem tielu. Kod nedostatka kolagena, kvalitet naše kože, kose i noktiju se smanjuje te oni postaju lomljivi i suvi.

Ekstrakti grejpfruta i aloe vere sa hijaluronskom kiselinom pomažu u održavanju vlažnosti kože.

Način upotrebe:

Serum u manjoj količini nanositi ujutru ili uveče na očišćeno lice. Umasirati i ostaviti da deluje.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 15ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top