Bademovo mleko organsko 1l Scotti

460.00RSD

Organsko bademovo mleko je veganski  proizvod bez laktoze i bez holesterola, bez glutena. Napitak od badema je odlična alternativa za post.

 

Bademovo mleko organsko 1l

Organsko bademovo mleko je veganski  proizvod bez laktoze i bez holesterola, bez glutena. Napitak od badema je odlična alternativa za post.

Badem nije alergen poprut kikirikija, pa ga mogu u obliku mleka koristiti i osetljive osobe. Kod ovog orašastog ploda je poznato dejstvo da se bori protiv holesterola, pa isto važi i za ovaj napitak. Ne sadrži zasićene masne kiseline, ni holesterol, a zbog osonovne komponente, badema, ima nešto omega-3 masnih kiselina.

Ne sadrži gluten, ni laktozu, ni kazein koji zna da kod osetljivih osoba pravi probleme pri varenju.Pravi prijatelj srca i krvnih sudova. Sadrži vitamine B6, E, minerale mangan, selen, kalcijum, magnezijum, kalijum, gvožđe cink, fosfor.

Sadrži i nešto vlakana, kao i flavonoide, fitohemikalije koje su odlične protiv savremenih bolesti krvotoka i kancera. Bademov napitak Scoti je odlična alternativa za vegane.

Sastav:

Voda, organski šećer od trske, organski bademi (2.3%), zgušnjivač ( organsko brašno od semena rogača ), emulgator ( organski lecitin suncokreta), so, stabilizatori ( gelan guma) .

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energetska vrednost 26 kcal

Proteini 0g

Ugljeni hidrati 1g

Šeceri 0g

Vlakna 0g

Masti 2g

Pakovanje 1l Scotti

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top