Brašno od zelenog sočiva bez glutena 200g Krstić

190.00RSD

Brašno od zelenog sočiva bez glutena se koristiti u svakodnevnoj ljudskoj ishrani, za spremanje peciva, namaza, salata i kuvanih jela. Sočivo sadrži lako svarljiva vlakna, bogato je gvožđem, cinkom, kalijumom, manganom, kalijumom i magnezijumom.

Nema na zalihama

Brašno od zelenog sočiva bez glutena 200g

Brašno od zelenog sočiva bez glutena se koristiti u svakodnevnoj ljudskoj ishrani, za spremanje peciva, namaza, salata i kuvanih jela. Sočivo sadrži lako svarljiva vlakna, bogato je gvožđem, cinkom, kalijumom, manganom, kalijumom i magnezijumom.

Ova mahunarka je odlična za skidanje holesterola , bolju probavu, poboljšanje krvotoka a uz to stabilizuje nivo šečera u krvi.Posebno se dobro pokazala kod obolelih od gihta.

Sastav:

100% brašno zelenog sočiva.

Proizvod je bez glutena pa je pogoda  kod osoba sa celijakijom i intolerancijom na gluten. Termički obrađeno brašno se vrlo brzo i lako priprema.

Korisiti za burgere, čorbe, namaze, hlebove i peciva. Crveno sočivo sadrži dosta vlakana koja su delom topljiva i ne podižu holesterol. Sadrzi delom netopljiva vlakna koja pomažu probavu i usporavaju brze ugljene hidrate a to dovodi do mršavljenja. Obiluje folnom kiselinom ,magnezijumom i mobildenom.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1446kJ/346kcal

Masti 0g

Od čega zasićene masne kiseline 0g

Ugljeni hidrati 54g

od čega šećeri 1g

Proteini 23g

So 0g

Vlakna 9g

Pakovanje 200g Krstić

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top