Brašno od zelenog sočiva bez glutena 200g Krstić

150.00RSD

Odlično za skidanje holesterola, polju probavu, poboljšanje krvotoka a uz to stabilizuje nivo šečera u krvi.Posebno se dobro pokazala kod obolelih od gihta.

 

Brašno od zelenog sočiva bez glutena

Brašno od zelenog sočiva se koristiti u svakodnevnoj ljudskoj ishrani, za spremanje peciva ,namaza ,salata i kuvanih jela. Sočivo sadrži lako svarljiva vlakna ,bogato je gvožđem, cinkom, kalijumom, manganom, kalijumom i magnezijumom.

Ova mahunarka je odlična za skidanje holesterola , bolju probavu, poboljšanje krvotoka a uz to stabilizuje nivo šečera u krvi.Posebno se dobro pokazala kod obolelih od gihta.

Sastav

100% brašno zelenog sočiva.

Način proizvodnje :

brašno je termički obrađeno.

Proizvod je bez glutena pa je pogoda  kod osoba sa celijakijom i intolerancijom na gluten. Termički obrađeno brašno se vrlo brzo i lako priprema.

Nutritivne vrednosti na 100g:

Energetska vrednost: 1446kJ/346kcal

Masti 0,98g

Od čega zasićene masne kiseline 0,19g

Ugljeni hidrati 54,7g

od čega šećeri 1,8g

Proteini 23,6g

So 0,021g

Vlakna 9,8g

Proizvođač : Krstić

Scroll to Top