Sale!

Buter za sunčanje sa orahovim uljem 220ml Hedera Vita

680 RSD

Buter za sunčanje sa orahovim uljem stvara masni sloj na površini kože, koji je štiti od agresora iz spoljašnje sredine istovremeno pružajući izuzetnu negu koži, pospešujući preplanuli izgled kože i ostavljajući je mekom, glatkom i privlačno svetlucavog tena.

Buter za sunčanje sa orahovim uljem 220ml

Dragoceni efekti biljnih ulja oraha, kokosa i suncokreta ujedinjeni su u potpuno jedinstven Sun Bronze Butter bogate teksture sa neodoljivim zlatnim sjajem.

Ulje oraha sadrži omega 3, 6 i 9 nezasićene masne kiseline, fosfor, selen, kalcijum, gvožđe i jod. Ulje je bogato vitaminima E, B1 i B6. Elaginska kiselina je snažan antioksidans.

Ulje poseduje antibakterijsko, antivirusno i antiseptičko delovanje, a takođe deluje i protivupalno. Ulje se preporučuje se kod zapaljenjskih procesa na koži i sluzokoži. Antioksidansi iz listova oraha štite kožu od UV zraka. Ulje sprečava preterano isušivanje kože, štiti protiv opekotina.

Način upotrebe:

Sun BRONZE Butter naneti bogato na željena područja kože pre, tokom i nakon sunčanja. Ponavljati primenu češće u toku dugog sunčanja, posle kupanja ili kada se javi potreba.

Napomena:

Proizvod ne sadrži UV filtere i ne pruža UV zaštitu. Samo za spoljašnju primenu. Čuvati van domašaja dece.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 220ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top