Coco Juice organic – sok od Kokosa 100% 500ml

440.00RSD

Coco Juice organic sok od kokosa 100% 500ml

Organic Coco Juice od mladog kokosa, nudi pravo prirodno blago svež, čist kokosov sok. Meki i osvežavajući. Blago slatkog ukusa sa nagoveštajem kokosa. Efekat hranljivih materija, bez masnoće.

Čisti organizam od toksina, daje energiju, zdravlje i vitalnost. Koko đus se preporučuje aktivnim sportistima, rekreativcima, deci, osobama intolerantnim na laktozu i svima onima koji žele revitalizovati svoj organizam i obezbediti mu zdravlje i dugovečnost.

Kokosov sok je bogat kalcijumom, kalijumom, magnezijumom i natrijumom i jedini je prirodni izotonik tj. podstiče brzu obnovu i rehidrataciju tokom fizičkih aktivnosti.

U okeanskim zemljama kokosov sok se još uvek koristi kao priručna infuzija u slučajevima sunčanice, dehidratacije ili iscrpljenosti organizma, jer je po svom sastavu identičan ljudskoj plazmi. Zbog svojih svojstava Kokosov sok nosi naziv tečnost života.

Ovaj kokosov sok je čista prirodna tečnost bez dodatka konzervanasa i aroma, sa organski kontrolisanih farmi. Bez mlečnih proteina, bez glutena, bez laktoze, bez holesterola.

Proizvedeno prema organskim standardima na pažljivo odabranim plantažama.

Sastav:

sok od kokosa (100%), antioksidans: limunska kiselina.

Pakovanje sadrži sok od cca 1,5. zelenih kokosa. Iz ekološkog uzgoja. Pre upotrebe dobro promućkati. Nakon otvaranja držati u frižideru i potrošiti u roku od 2 dana. Bez aditiva

Pakovanje 500ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top