Čokolada sa lešnikom i stevijom 100g Tim Ing

265 RSD

Budite umereni😊

Čokolada sa lešnikom i stevijom 100g

Crna čokolada sa lešnikom i stevijom bez dodatog šećera sa dodatim biljnim vlaknima, prirodnim zaslađivačima sa niskim glikemijskim indeksom i smanjenom kalorijskom vrednošću.

Ukusna idealna je za razne poslastice, kao desert ili kada vam treba nešto da se zasladite. Naravljena je od najfinijeg kakaa. Bez konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Kakao kao osnovni sastojak najvažniji je kada je u pitanju zdravlje, tamna čokolada se smatra najzdravijom i najkvalitetnijom baš zbog visokog udela kakaa.

Ima visok sadržaj flavonoida koji su snažni antioksidansi a koji se takođe mogu naći, u čaju, crnom vinu i jabukama, ali u znatno manjoj količini, oni štite ćelije i tkiva od pogubnog dejstva slobodnih radikala koji uništavaju naše ćelije.

Istraživanja su pokazala da konzumiranje manjih količina ove namirnice dnevno može da doprinese zdravlju srca i smanji rizik od dijabetesa, zahvaljujući tome što kakao sadrži antioksidante koji su dobri za krvotok.

Budite umereni!😊

Namenjuena je sportistima, dijabetičarima, svima kojima je potrebna izbalansirana dijeta, deci koju previše šećera može da uništi i psihički, ne samo fizički, osobe u zrelom dobu koje su posebno predisponirane za kardiiovaskularna oboljenja.

Deluje jednostavno kada vam kažemo da su krem ili šlag napravljeni bez šećera medjutim uopšte nije tako. Tehnološki problem je što ne samo da moraju da budu isti kao oni sa šećerom, moraju da budu – bolji. Zbog toga se koriste skuplje, prirodne, kvalitetne sirovine.

Kako je koristiti:

  • Za jelo i kuvanje
  • Direktna konzumacija
  • Za spremanje raznih poslastica ( filovi, glazure )

Ne sadrži:

  • Šećer (beli šećer, trščani šećer, smedji šećer, fruktozu, dodatu laktozu)
  • Palmino ulje
  • Veštačke zaslađivače
  • Veštačke boje
  • Može imati laksativni efekat ako se konzumira prekomerno.

Sastav:

Prirodni zaslađivač maltitol, biljna mast, lešnici (18%), punomasno mleko u prahu, obrano mleko u prahu (minimum 15% suve materije mleka), kakao prah sa redukovanim sadržajem masti 10-12% (minimum 8% suvih kakao delova), kakao buter, inulin, sojin lecitin, steviol glikozid, aroma.

Alergen info:

Sadrži jezgraste plodove lešnika i mleko.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 2047kJ/487kcal

Masti 36,68g

Od čega zasićene masne kiseline 14,15g

Ugljeni hidrati 48,2g

od čega šećeri 6,85g

Proteini 9,38g

Vlakna 2,8g

So 0,15g

Pakovanje 100g Tim Ing

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top