Crni Godži u medu 70g

740.00RSD

Bobice godžija poznate su po tome što poboljšavaju cirkulaciju krvi, jačaju krvne sudove, smanjuju rizik od srčanih bolesti.

Nema na zalihama

Crni Godži u medu. Crni godži ima 12 puta više antocijanina (snažnog antiooksidansa) od borovnice, koja je prva sledeća po količini ove fotohemikalije.

Što se tiče gripa, ove moćne bobice imaju snažna antivirusna svojstva koja mogu pomoći u prevenciji, ali i u lečenju gripoznih stanja.

Crni godži utiče na rast imuniteta tako što podstiče proizvodnju citokina, proteina koji učestvuje u regulaciji imunološke reakcije u telu.

Ovo malo supervoće ima znatno veću koncentraciju resveratrola (takođe antioksidansa) od crnog grožđa. Samim tim je bolji izvor te supstance.

Ona pomaže kardiovaskularnom zdravlju čoveka i eliminiše slobodne radikale. Takođe, ima protivupalno dejstvo. Ispoljava pozitivno delovanje u regulisanju šećera u krvi.

Sastav : med bagremov i sušeni crni godži.

U prirodni bagremov med mešamo crne godži bobice te tako dobijamo ukusan namaz koji je prirodan izvor 𝗔, 𝗕𝟭, 𝗕𝟮, 𝗕𝟯, 𝗖, i 𝗘 vitamina, kao i magnezijuma, cinka, selena, biofenola, flavonoida, amino kiselina i minerala.

Crni godži u medu poznat je po tome što poboljšava cirkulaciju krvi, jačaju krvne sudove, smanjuju rizik od srčanih bolesti, sprečavaju pojavu dijabetesa isprečavaju pojavu dijabetesa i drugih kardiovaskularnih bolesti .

Odličan je kao dodatak palačinkama, ovsenim kašicama ili kolačima.

Redovnom konzumacijom meda od crnog godžija jačamo imunitet i učimo decu zdravim životnim navikama.

Pakovanje 70g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top