Dermacal krema 200ml Kirka

550.00RSD

Univerzalna krema sa ekstraktom nevena i pantenolom.

Dermacal krema sa nevenom i pantenolom

Dermacal krema je univerzalna krema sa ekstraktom nevena i pantenolom.Nevenova krema je namenjena nezi kože lica i tela.

Pantenol je prirodno prisutan u svim živim ćelijama, to je provitamin vitamina B5. U organizmu se brzo transformiše u pantotensku kiselinu. U tkivu on postaje koenzim A koji pomaže metabolizam masti, ugljenih hidrata i proteina.

Neven za lice je malo čudo prirode koje leči bubuljice, ublažava bore, sprečava iritacije, infekcije i upale na koži. Reklo bi se, idealna je za sve koji žele savršen i blistav ten.

Biljka za sto bolesti, kako još nazivaju neven, jedna je od onih koje se najviše koriste u narodnoj medicini. A vremenom, neven krema za lice zauzela je počasno mesto kada govorimo o prirodnoj nezi.

Njeno blagotvorno delovanje na sve tipove kože, antioksidansi i vitamini kojima je bogata, dovoljni su razlozi da je isprobamo što pre. Iznenadićete se kada vidite za šta sve krema za lice od nevena može biti velika pomoć.

Osobine i namena:

Nevenova krema za je namenjena nezi kože lica i tela.

Sadrži visoki procenat uljanog ekstrakta cveta nevena i pantenol koji omogućavaju bolju hidrataciju i regeneraciju kože.

Redovnom primenom kreme koža postaje meka, glatka i elastična.

Aktivni sastojci:

Ekstrakt nevena

Pantenol

Upotreba:

Kremu DermaCal nanositi na čistu kožu lica i tela.

Dermacal krema sa nevenom i pantenolom 200ml Kirka

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top