Domaći kvasac probiotski 250g Shenemil

290.00RSD

Domaći kvasac probiotski u prahu služi za mešenje većine pekarskih proizvoda: hleba, peciva, pita, kolača, testa za picu i dr.  Fermentacija traje 10 do 12 sati i duže u zavisnosti od željene kiselosti koju želimo postići.

 

Domaći kvasac probiotski 250g

Domaći kvasac probiotski u prahu služi za mešenje većine pekarskih proizvoda: hleba, peciva, pita, kolača, testa za picu i dr. Fermentacija traje 10 do 12 sati i duže u zavisnosti od željene kiselosti koju želimo postići.

Postiže poboljšanje zapremine, ukusa i teksture hleba. Hleb umešen sa njim je mekši, a mikrobiološki sastav ga čini održivim više dana bez kvarenja.

Sastav:

kukuruzno brašno, pšenično brašno, mlečnokiselinske bakterije i kvasci.

Pakovanje 250g Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top