Gel za tuširanje sa uljem kedra 500ml Hedera Vita

480.00RSD

Gel za tuširanje sa uljem kedra i ruzmarina deluje osvežavajuće na kožu, čineći tuširanje izuzetno prijatnim, a kožu ostavlja privlačno namirisnom, čistom i svežom tokom celog dana.

Gel za tuširanje sa uljem kedra i ruzmarinom 500ml

Gel za tuširanje sa uljem kedra i ruzmarina deluje osvežavajuće na kožu, čineći tuširanje izuzetno prijatnim, a kožu ostavlja privlačno namirisnom, čistom i svežom tokom celog dana.

Jedinstven sastav aktivnih sastojaka prisutnih u ulju sibirskog kedra 100ml čini ga veoma važnim u neutralisanju štetnih materija, teških metala i toksina kojima smo izloženi.

Primenjuje za negu kože, nakon kupke ili saune, jer sprečava isušivanje i kožu čini elastičnom, a deluje i kao prevencija gljivičnih infekcija. Takođe, primenjuje se i za lečenje opekotina i rana.

Ruzmarin je čudesna biljka. Dodaje se u kozmetičke preparate za jačanje kose, okrepljujuće kupke, osvežavajući tonik za lice i za zatezanje kože. Deluje antimikrobno, antisptično, ubrzava cirkulaciju, dubinski čisti i regeneriše kožu, vraća joj elastičnost, bogati je vitaminima koji su neophodni za zdrav izgled kože i bogat je prirodnim vitaminima A, B1, B2 B6, C i E. Osvežava.

Eterično ulje eukaliptusa jedno je od najačih antiseptičnih ulja. Olakšava disanje, umanjuje bolove. Kopriva pospešuje eliminisanje toksina iz organizma. Upravo zbog toga se koristi protiv ekcema i kožnih alergija.

Način upotrebe:

Naneti na kožu i masirati dok se ne stvori sapunica preko kože, a potom dobro isprati.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 500ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top