Anti Age hijaluron dnevna krema 50ml

970.00RSD

Poboljšava tonus kože,hidrira ,smanjuje pigmentaciju,ublažava znakove starenja

Anti Age hijaluron dnevna krema  

Anti Age hijaluron dnevna krema za mladolik izgled, podjednako je pogodna za svakodnevnu negu mlade kože . Odlaže pojavu prvih znakova starenja, kao i za zrelu kožu i ublažavanje več vidljivih znakova starenja na licu.

Anti age krema sadrži poseban bioaktivni kompleks na bazi ekstrakta korena rabarbare koji pomaže u smanjenju pigmentnih fleka i ujednačavanju tena, pa koža izgleda vidno blistavija.

Hijaluronska kiselina je dobro poznat humektans i zajedno sa izdvojenim polisaharidima semena afričke biljke tamarind .Takođe sadrži i ekstrakt aloe koji doprinosi da koža u trenutku deluje jedro, a istovremeno joj obezbeđuje neophodnu, produženu hidrataciju.

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina za lice je zapravo prirodna kiselina koju naša koža sadrži sadrži prirodno. Ona ima ulogu ovlaživača, jer je ključna za elastičnost i vitalnost kože.

Služi da za sebe veže velike količine vode, te na taj način kožu hidrira i sprečava da dođe do isušivanja, dehidratacije, pucanja i slično.

Vremenom, prirodni nivo hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, tako da ju je potrebno nadoknaditi. Korišćenjem kozmetike i preparata kao što je serum na bazi hijaluronske kiseline koža dobija neophodnu hidrataciju, odnosno vlažnost, pa izgleda mlađe, lepše i sveže.

Hijaluronska kiselina uapravo deluje tako što privlači vlagu iz spoljašnje sredine, vezuje je i na taj način koži pruža hidrataciju.

Takođe, hijalurnska kiselina predstavlja antioksidans. Kao takva bori se protiv štetnih dejatva slobodnih radikala i pomaže koži da ostane mladolika. Tj. zdrava, očuvana, ali i da se sporije primete tragovi godina (usporava pojavu bora).

Ekstrat semena tamarinda

Ekstrakt semena tamarinda sadrži ksiloglikane, koji se koriste u mnogim kozmetičkim i farmaceutskim proizvodima.

Tamarind je sastojak krema za negu kože, jer je bogat antioksidansima . Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala,  glavnih uzroka starenja. Pored toga, koristi se i za lečenje manjih opekotina. Takođe štiti od infekcija, pa je koža zdravija i lepša.

Ekstrakt semena unapređuje elastičnost kože, obezbeđuje vlažnost i mekoću kože. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja utiče na zadržavanje vlage i zaglađuje bore.

Tamarind seme je rastvorljivo u vodi, i zato se koristi u proizvodnji seruma, gelova, tonika za lice, krema i maski. Takođe deluje kao anti-aging formula.

Način upotrebe:

Laganim pokretima naneti na celo lice, vrat i dekolte.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. 

Pakovanje : 50ml

Proizvođač : Hederavita

Scroll to Top