Anti Age hijaluron serum za lice 15ml Hedera Vita

1,100.00RSD

Koncentrovani Anti Age hijaluron serum lagane teksture sa hijaluronskom kiselinom lako se apsorbuje i čini da koža lica deluje čvršće, zategnutije i bez podočjaka  pri čemu redukuje fine linije, a bore postaju manje vidljive.

 

Anti Age hijaluron serum za lice 15ml

Koncentrovani Anti Age hijaluron serum lagane teksture sa hijaluronskom kiselinom lako se apsorbuje i čini da koža lica deluje čvršće, zategnutije i bez podočjaka  pri čemu redukuje fine linije, a bore postaju manje vidljive.

Izdvojeni polisaharidi semena tamarinda zajedno sa hijaluronskom kiselinom obezbeđuje hidrataciju kože.Prirodni ekstrakt ploda zelene mandarine relaksira i osvežava kožu.

Hijaluronska kiselina za lice je zapravo prirodna kiselina koju naša koža sadrži sadrži prirodno.

Ona ima ulogu ovlaživača, jer je ključna za elastičnost i vitalnost kože. Služi da za sebe veže velike količine vode, te na taj način kožu hidrira i sprečava da dođe do isušivanja, dehidratacije, pucanja i slično.

Vremenom, prirodni nivo hijaluronske kiseline u koži se smanjuje, tako da ju je potrebno nadoknaditi. Korišćenjem kozmetike i preparata kao što je serum na bazi hijaluronske kiseline koža dobija neophodnu hidrataciju, odnosno vlažnost, pa izgleda mlađe, lepše i sveže.

Deluje tako što privlači vlagu iz spoljašnje sredine, vezuje je i na taj način koži pruža hidrataciju.

Takođe predstavlja antioksidans. Kao takva bori se protiv štetnih dejatva slobodnih radikala i pomaže koži da ostane mladolika. Tj. zdrava, očuvana, ali i da se sporije primete tragovi godina (usporava pojavu bora). Ekstrakt semena tamarinda sadrži ksiloglikane, koji se koriste u mnogim kozmetičkim i farmaceutskim proizvodima.

Tamarind je sastojak krema za negu kože, jer je bogat antioksidansima. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala,  glavnih uzroka starenja. Pored toga, koristi se i za lečenje manjih opekotina. Takođe štiti od infekcija, pa je koža zdravija i lepša.

Serum sadrži ekstrakt semena unapređuje elastičnost kože, obezbeđuje vlažnost i mekoću kože.Hijaluron utiče kao anti-age na zadržavanje vlage i zaglađuje bore.

Tamarind seme je rastvorljivo u vodi, i zato se koristi u proizvodnji seruma, gelova, tonika za lice, krema i maski. Takođe deluje kao anti-aging formula.

Način upotrebe:

Laganim pokretima naneti na celo lice, vrat i dekolte.

Pakovanje 15ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top