Anti Ox krema za ruke 60ml Hedera Vita

270.00RSD

Krema za suvu kožu i sklonu pigmentaciji.

Anti Ox krema za ruke 60ml

Anti Ox krema za ruke sa vitaminom C neguje i štiti kožu ruku koja je svakodnevno izložena čestom pranju i delovanju negativnih spoljašnjih uticaja.

Ši buter, glicerin i pantenol obezbeđuju intenzivnu negu i zaštitu od isušivanja dok posebna kombinacija vitamina C i ekstrakta kore afričke breze, svojim antioksidantnim delovanjem, neutrališe slobodne radikale i doprinosi mekoći i glatkoći kože ruku.

Koncentracija prirodnih vitamina i masnih kiselina u ši buteru čini ga neverovatno hranljivim i hidratatantnim za kožu. Često se koristi za suzbijanje suve kože i za zaštitu.

Ši buter pomaže u prirodnoj proizvodnji kolagena kože i sadrži oleinske, stearinske, palmitinske i linolenske kiseline koji štite i hrane kožu kako bi se sprečilo sušenje. Sa dugoročnom upotrebom, omekšava i daje sjaj koži, kao i smanjuje bore.

Glicerin u kozmetici ulazi u sastav raznih proizvoda poput krema, maski, tonika, gelova, sapuna i slično. Uz to on štiti kosu i kožu od spoljašnjih uticaja, pruža im lep, zdrav i negovan izgled. Čest je sastojak proizvoda koji se koriste naročito za negu suve kože ali i kose.

Pantenol se koristi u kozmetici kao sredstvo za omekšavanje, hidriranje i regeneraciju kože zbog svoje sposobnosti da prodire duboko u kožu. Kada se pantenol primenjuje lokalno, ćelije kože ga apsorbuju gde se pretvara u pantotensku kiselinu koju poznajemo kao vitamin B5. On obezbeđuje koži neophodnu vlažnost i može biti vaše prirodno sredstvo protiv bora!

Vitamin C u kozmetičkim proizvodima ima doista niz prednosti za našu kožu. Nanesen topički, ulazi u našu kožu i bori se sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala uzrokovanim vanjskim faktorima, pomaže kod hiperpigmentacijskih mrlja i ujednačava ton kože.

Zaustavlja i smiruje upalne procese na koži i zaslužan je za transformaciju umornog, sivog i beživotnog tena. O vitaminu C naročito se govori u kontekstu anti-age njege jer ima snažna anti-oksidativna svojstva, potiče proizvodnju kolagena i čini kožu čvršćom i blistavijom.

Preporučljiva osobama sa isušenom kožom na rukama i sklonoj pigmentaciji.

Način upotrebe:

Naneti na čistu i suvu kožu ruku, svaki put nakon pranja ili pre izlaganja nepovoljnim spoljašnjim uticajima.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.

Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 60ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top