Hedera Vita Basic piling za lice 500g

1,750.00RSD

Basic piling za lice bogaćen je ši buterom i ureom, koji kožu čine mekšom, sprečavaju njeno isušivanje i doprinose svežem izgledu.

Nema na zalihama

Hedera Vita Basic Piling za lice 500g

Hedera Vita Basic je kremasti piling za lice sa fino mlevenim česticama bambusa i košticama kajsije mehanički uklanjaju mrtve ćelije i nečistoće sa površine kože, osvežavajući ten i čineći kožu glatkom.

Obogaćen je ši buterom i ureom, koji kožu čine mekšom, sprečavaju njeno isušivanje i doprinose svežem izgledu. Namenjen je za osveženje suve i zrele kože. Izdanci bambusa (BAMBUSA ARUNDICEA STEM EXTRACT) su mala priča za sebe.

Ovaj tip pilinga obiluje silicijumovim spojevima (preko 75%) i po svojim svojstvima podseća na preslicu.

Jedini je iz ove klase koji dolazi u granulometriji od 0,1 mm za mikrodermoabraziju, i redak je primjer biljnog materijala za ovu primenu u kojoj dominiraju mineralni abrazivi. Dolazi i u veličinama od 0,2 (lice); 0,5 (lice i tijelo) i 1mm (stopala). Fina nežna kristalna struktura je posebno omiljena – nežnija od riolita ili korunda, ali energičnija od većine drugih. Sadržaj silicijuma ga čini izuzetno stabilnim u svim matriksima.

Način upotrebe:

Na očišćenu i vlažnu kožu naneti piling nežnim kružnim pokretima na područja lica, vrata i dekoltea. Ne trljati grubo i ne koristiti ubrus za pranje. Dobro isprati.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 500g Hedera Vita

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top