Hedera Vita piling Basic Body Scrub 1,5kg

1,890.00RSD

Prijatan piling Basic Body Scrub za telo je tretman za vraćanje energije tako što dovodi do otvaranja pora i nežno uklanja mrtve ćelije kože i nečistoća, ostavljajući kožu mekom .

Hedera Vita piling Basic Body Scrub za telo 1,5kg

Hedera Vita piling Basic Body Scrub za telo je tretman za vraćanje energije tako što dovodi do otvaranja pora i nežno uklanja mrtve ćelije kože i nečistoća, ostavljajući kožu mekom, glatkom, osveženom i sa podmlađenim izgledom.

Piling sa mineralizovanom vodom i morskom solju u sinergiji sa natrijum bikarbonatom i belom glinom ima snažan efekat detoksifikacije dok čista prirodna ulja kokosa, suncokreta, masline i jojobe hrane, daju sjaj i vitalnost epidermisu i štite kožu od isušivanja.

Soda ne samo da čisti kožu od nečistoća i bakterija koje uzrokuju akne, već smanjuje upalu i crvenilo bubuljica, deluje na regeneraciju ćelija kože lica i tela. Time što soda stimuliše ćelije kože lica da se regenerišu, pospešuje zarastanje bubuljica a sprečavaju se i pojave ožiljaka od akni!

Bela glina poznata je i pod nazivom kaolin ili kineska glina. Njen glavni sastojak je kaolinit, mineral bele boje. Sadrži i obilje drugih minerala, aluminijum, silicijum, cink, magnezijum, gvožđe. Veoma blago i umirujuće deluje na kožu, pa je pogodna za osobe sa osetljivom i suvom kožom. Čestice bele gline efikasno čiste i toniraju kožu, ostavljaju lice glatkim i nežnim na dodir.

Još jedna od njenih benefita je i ta što pospešuje formiranje kolagena u koži. Ovaj protein jedan je od glavnih i veoma je važno sačuvati ga u dovoljnoj količini  ako želimo da održimo mladalački izgled što duže.

Naša koža zapravo voli ulje! Lojne žlezde (žlezde koje proizvode ulje) u našoj koži prirodno proizvode ulja iz više razloga. Ono vlaži našu kožu, čuva je da se prebrzo ne isuši i ne ostari, i hidrira je. Veoma je važno da se naša koža hidrira kako bi pravilno funkcionisala.

Ulje čisti kožu. Na isti način na koji tvoja koža izlučuje ulje da bi se očistila, takođe možeš da koristiš ulje za uklanjanje prljavštine i šminke s kože.

Namenjen je profesionalnoj upotrebi i kao deo spa tretmana. Nanesite direktno na kožu za intenzivniji piling efekat, izbegavajući lice.

Kružno masirajte područja koja se tretiraju. Za mekše i nežnije delovanje koristite na prethodno navlaženoj koži. Nakon pilinga istuširajte telo, izbegavajući upotrebu gelova i sapuna kako bi omogućili uljima da prodru i omekšaju kožu i ostave nežnu aromu.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 1,5kg Hedera Vita

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top