Hijaluron kapi za kosu 100ml Hedera Vita

930.00RSD

Hijaluron kapi za kosu su idealna kombinacija hijaluronske kiseline i ulja semena ulja semena čička doprinosi intenzivnoj nezi oštećene kose od korena do vrhova. Kapi omogućavaju lako češljanje i oblikovanje kose. Formula koja ne masti kosu.

Hijaluron kapi za kosu 100ml

Hijaluron kapi za kosu su idealna kombinacija hijaluronske kiseline i ulja semena ulja semena čička doprinosi intenzivnoj nezi oštećene kose od korena do vrhova..Kapi omogućavaju lako češljanje i oblikovanje kose. Formula koja ne masti kosu.

Hijaluronska kiselina je jedinjenje koje se prirodno nalazi u našem telu, a koje se može proizvesti i sintetičkim putem.

U kozmetičkoj industriji koristi se prvenstveno zbog toga što ima sposobnost da izvlači vodu iz vazduha i da zadrži približno 1000 puta više vode od svoje težine. Hijaluronska kiselina obnavlja balans vode u kosi zbog izuzetno fleksibilne molekularne strukture, omogućava formiranje velike molekulske mreže koja vidno povećava obim kose.

Dokazano je da čičkovo ulje jača kosu i sprečava njeno opadanje. Redovnom primenom dovodi do poboljšanja kvaliteta kose u kratkom vremenskom periodu. Uspešno otklanja probleme svraba i crvernila vlasišta. Vraća kosi eleastičnost, čvrstoću i prirodni sjaj.

Upravo su antioksidanti ti koji štite ćelije kože glave, ali i kose od oštećenja koja izazivaju slobodni radikali. Takođe, antioskidanti smanjuju nivo oksidativnog stresa i tako smanjuju upalne procese na vlasištu i iritacije izazvane brojni spoljnim faktorima.

Ono u sebi sadrži vitamin A i masne kiseline koje direktno hrane koren kose.Osim vitamina A, sadrži i kalcijum, gvodžđe, kalijum i mnoge druge sastojke koji su potrebni kosi i koji će učiniti da ona raste brže i da izgleda lepše.

Način primene:

Naneti nekoliko kapi nakon pranja, na vlažnu ili suvu kosu, i utrljati.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 100ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top