Kakao buter za telo 100ml Hedera Vita

450.00RSD

Kakao buter nezamenjiv je u nezi kože i kose u letnjim mesecima. Od kakao zrna se proizvodi masa nalik testu iz koje se izvlači kakao butter. Obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože.

Kakao buter za telo 100ml

Kakao buter za telo nezamenjiv je u nezi kože i kose u letnjim mesecima. Od kakao zrna se proizvodi masa nalik testu iz koje se izvlači kakao butter. Obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože.

Koristi u ishrani, ali i u farmaceutskoj i hemijskoj industriji. Božanstvenog je mirisa, veoma je blagotvoran za kožu i za kosu, kao i za celokupno zdravlje, zahvaljujući visokom sadržaju antioksidanata.

Ovu supstancu možete naći i pod nazivima kakao puter ili kakao maslac.

Postoji mnogo proizvoda na bazi kakao butera, među kojima su kreme, ulja i losioni, koji se mogu koristiti za bilo koji deo tela.

Ima veoma visok sadržaj antioksidanata koji se bore protiv slobodnih radikala i sprečavaju pojavu prvih znakova starenja kože i štetnih  uticaja iz životne sredine na nju. Ovu supstancu ne samo da možete da nanosite u obliku krema, losiona i ulja, već je čak možete i jesti u sirovom obliku.

Budući da sadrži dopamin, triptofan, cink, omega-6 i omega-9 masne kiseline, odnosno, hranljive materije koje su potrebne koži, kakao buter oživljava umornu i beživotnu kožu. Nezamenjiv u nezi kože i kose u letnjim mesecima. Obiluje vitaminom E i odličan je zaštitnik kože.

Ovaj sastojak naširoko korišćen u najkvalitetnijoj kozmetici, poznat je kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože. Deluje podmlađujuće, izglađuje bore i vraća sjaj i elastičnost koži. Kakao Puter stvara tanak zaštitni film koji štiti kozu od UVA i UVB štetnih zraka i drugih negativnih spoljnih uticaja.

Odgovara svim tipovima kože, a posebno osobama sa osetljivom, suvom i zahtevnom kožom. Izuzetno brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

Za negu kože pre sunčanja (kao priprema), za vreme sunčanja (štiti kožu i ubrzava tamnjenje) i nakon sunčanja (za elastičnost, umirenje, osveženje i opuštanje kože), jedan je od najboljih prirodnih sastojaka. Koža ga trenutno apsorbuje. Smanjuje presušenost kože, poboljšava njenu elastičnost.

Poznat je kao izuzetno efikasan omekšivač i ovlaživač kože.

Kakao puter stvara tanak zaštitni film koji štiti kožu od UVA i UVB štetnih zraka.

Cacao body butter preporučuje se za tretman kože nakon izlaganja suncu, posebno za osobe koje imaju kožne probleme kao što su ekcem, psorijaza ili alergijske reakcije na hemijske sastojke iz kozmetičkih proizvoda.

Način upotrebe:

Naneti buter za telo na kožu nakon kupanja ili tuširanja. Koristiti svakodnevno.

Pakovanje 100ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top