Kapi za kosu sa Arganovim uljem 100ml Hedera Vita

680.00RSD

Kapi za kosu sa arganovim uljem pored esencijalnih masnih kiselina obiluje vitaminima, posebno vitaminom E koji se uspešno bori protiv slobodnih radikala.

Kapi za kosu sa Arganovim uljem 100ml

Kapi za kosu sa arganovim uljem pored esencijalnih masnih kiselina obiluje vitaminima, posebno vitaminom E koji se uspešno bori protiv slobodnih radikala.

Jedno je od najcenjenijih i najdelotvornijih ulja koja se koriste za tretmane oštećene kose.

Argan za kosu takođe sadrži vitamin E koji organizam, pa i kosu štiti od uticaja slobodnih radikala zatim sterol koji pospešuje mikrocirkulaciju, sprečava zapaljenske procese koji ubrzavaju starenje, štiti od  štetnog dejstva UV zraka.

Blagotvorno i za kožu i za kosu, ima umirujuće dejstvo i pospešuje obnavljanje lipida. Zbog svojih zaista brojnih kvaliteta postalo nezamenljiv sastojak mnogih kozmetičkih preparata. Vitamin E je dobar za lice kožu, ali to nije sve. Sve više ljudi otkriva raznovrsnost ulja vitamina E, i koliko je dobar i za negu kose.

Mnogo žena ima problema sa oštećenim krajevima kose, zbog sušenja, peglanja, kovrdžanja, farbanja, i slično, tako da su ovo odlične vesti- vitamin E je prirodno i efektno rešenje.  Vitamin E će obnoviti štetu na folikulima dlake i stimulisati rast zdrave, jake kose. Poboljšava cirkulaciju u koži glave i deluje na koren dlake, zbog čega će brže rasti.

Efekat na kosu:

  • Intenzivno neguje
  • Čini kosu sjajnom od korena do vrhova
  • Čini kosu mekom i gipkom
  • Omogućava lako češljanje i oblikovanje kose
  • Štiti kosu od uticaja spoljašnjih faktora
  • Visok nivo esencijalnih masnih kiselina arganovom ulju daje izuzetnu moć hidratacije

Način upotrebe:

Naneti nekoliko kapi nakon pranja na vlažnu ili suvu kosu, i utrljati. Primenjuje se isključivo na vrhovima vlasi.

Pakovanje 100ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top