Koktel Plus jabuka, cvekla, celer 1l

365.00RSD

Koktel je odličan čistač jetre, bubrega i ostalih unutrašnjih organa.

Koktel Plus jabuka, cvekla, celer 1l

Koktel plus jabuka, cvekla ima poseban miris i ukus celera, oduševiće mnoge koji ga vole i koriste u ishrani.

Ovaj sok je šampion u stvaranju crvenih i belih krvnih zrnaca. Sadrži dosta vitamina i minerala a ubrzava izbacivanje toksina iz organizma. Zbog izuzetno velike količine gvožđa pobeđuje malokrvnost i jača organizam. Odličan čistač jetre, bubrega i ostalih unutrašnjih organa

Baš pravi sok je kombinacija zdravih, sočnih plodova prirode. Dobija se ceđenjem svežeg voća i povrća bez dodatka šećera, konzervansa, vode i limunske kiseline.

Tako prirodan sok je bogata riznica vitamina, minerala i enzima koji osvežavaju naš organizam i blagotvorno deluju na njega. Takođe, ima uticaj na jačanje organizma, njegovo podmlađivanje, prehranjuje krv, čisti od raznih toksina.

Bogat prirodnim šećerom, sok od voća daće vam potrebnu energiju, a sok od povrća snadbevaće vaš organizam mineralima i belančevinama.

Toliko blaga u jednoj čaši soka, da sva korisna dejstva teško je nabrojati, a pri tom ćete uživati u savršenom ukusu. Poseban miris i ukus celera, oduševiće mnoge koji ga vole i koriste u ishrani. 

Pomaže kod sledećih bolesti:

Glavobolja, vrtoglavica, migrena, visok pritisak, reuma, artritis, kod kanc. bolesti, kamenja u bubrezima, kod plućnih pa čak i nervnih oboljenja.

Sastav:

jabuka (50%), Cvekla (40%) i Celer (10%). PASTERIZOVAN.

Pakovanje 1l

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top