Kolon Čistač 300g Diet Food

2,900.00RSD

Kolon Čistač reguliše rad debelog creva i stabilizuje rad jetre. Čisti kompletan organizam od toksina.

Kolon Čistač 300g

Kolon čistač reguliše rad debelog creva i stabilizuje rad jetre. Čisti kompletan organizam od toksina. Svaku zdravstvenu terapiju, posebno kad je u pitanju KANCER, trebalo bi započeti totalnim čišćenjem debelog creva. To podrazumeva 5 dana bez uzimanja krute hrane, samo na vodi, supama i sokovima, bilo od jabuke .

Za one koji MISLE da to ne mogu provesti, postoje i manje rigorozni protokoli ali i manje delotvorni.

POTPUNO ČIŠĆENJE DEBELOG CREVA

9-dnevni program uz 5-dnevno uzimanje samo tečnosti (Bez čvrste hrane).

PRIPREMA prve i svake od sledećih tri večeri uzeti dve doze Magnezijum hlorida i jednu kašiku čistač-a”, pomešanog sa 3-4 dl destilovane vode. Umesto destilovane vode, dobra zamena je i prokuvana, demineralizovana voda za pegle.

Smanjiti unos hrane 25 posto svaki od sledećih tri dana, kako bi se bolje ušlo u deo potpunog gladovanja i obavezno piti 6-8 čaša vode (najbolje destilovane) dnevno.Nakon tri dana ući u Glavnu terapiju. U suštini, potrebno je postići barem dve stolice dnevno i tek tada ući u Glavnu terapiju, čak ako to potraje i neki dan duže.

GLAVNA TERAPIJA KOLON ČISTAČ -A

Tokom sledećih pet dana se uzima na svaka tri sata, jedna supena kašika u velikoj čaši (teglici) vode od 3-4 dl u ukupnom unosu od 5 kašika dnevno.

Svake večeri, takođe, uzeti i jednu dozu Magnezijum hlorida! Umesto vode, može se koristiti i neki sok – najbolje od jabuke, a može i bistra supa od povrća ali, svakako, bez povrća.

Nakon kompletne terapije, kako bi se olakšao povratak na krutu hranu, prekida se post. Pojesti jednu jabuku za doručak. Za ručak, uvesti malu porciju salate, povrće, integrirani pirinač. Za večeru, isto kao i ručak, ali uvesti proteine u mix.

U večernjim satima, uzeti poslednju čašu i Magnezijum hlorida i, vi ste se maksimalno očistili!

Nakon čišćenja, nastaviti svakodnevno uzimati po jednu kašiku, pola sata pre ručka ili pre doručka, zajedno sa Natrijum askorbatom, radi bolje probave i podizanja imuniteta.

Sa dodatkom:

DJUMBIRA, NATRIJUM ASKORBATA (Vitamina C), ZEOLITA.

Neka iskustva su pokazala da čak i rešavanje problema Ascita (pojave vode u abdomenu zbog lošeg rada jetre) počinje baš totalnim čišćenjem debelog creva, a tek potom čišćenjem jetre.

Ako mislite da niste dovoljno odlučni da sprovedete ovakvu dijetu, možete pokušati s produljenim uzimanjem “Kolon čistača”, od desetak dana, uz konzumiranje i nekih namirnica.

Neka to budu manje količine voća, povrća, integralnih žitarica, graha, graška i drugih namirnica bogatih vlaknima. Svakako izbegavati sve šećere, mleko i mlečne proizvode, meso, i nikako ne koristiti kafu i napitke sa kofeinom, alkohol …

Izbegavajte sve ono što i inače treba izbegavati ako želite povratiti zdravlje ili ostati zdravi. Iako je čišćenje debelog creva primarna funkcija, postoji još nekoliko izuzeto važnih zdravstvenih učinaka njegovog korišćenja.

Đumbir nije ovde samo zbog okusa već, poznato je da pomaže u snižavanju razine holesterola i stimuliše pretvorbu holesterola u žučne kiseline i potpomaže lučenje žuči. Ujedno, stimuliše želučane enzime koji potpomažu probavu hrane i ubrzavaju metaboličke procese – olakšavaju mršavljenje. Ubrzani metabolizam podrazumeva brže sagorevanje kalorija – olakšano i brže mršavljenje.

Poboljšava pokretljivost želuca što istovremeno smanjuje nadutost i zatvor.

Ne samo kad je u pitanju tako težak problem kao što je ASCIT već i kod blažih oblika zadržavanja vode u organizmu. Korišćenje samo jedne  do dve male kašičice u toku dana, uz redovnu i ispravnu ishranu, primećuje se povlačenje vode iz mekih tkiva (noge… ruke …)

Pakovanje 300g Dijet Food

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top