Krema sa vitaminom E 50ml Hedera Vita

580.00RSD

Krema sa vitaminom E i suncokretovim uljem obiluje poznatim antioksidansom, koji poboljšava izgled kože, neutrališe slobodne radikale i štiti od negativnog delovanja UV zračenja, koje dovodi do prevremenog starenja kože.

Krema sa vitaminom E 50ml

Krema sa vitaminom E i suncokretovim uljem obiluje poznatim antioksidansom, koji poboljšava izgled kože, neutrališe slobodne radikale i štiti od negativnog delovanja UV zračenja, koje dovodi do prevremenog starenja kože.

Vitamin E pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti pa je vrlo dobar za osobe s izrazito suvom kožom. Međutim, čisti vitamin E nije idealan kao dnevna krema jer je gust i ljepljiv.

Vitamin E poseduje antioksidativna svojstva koja sprečavaju delovanje slobodnih radikala i oštećenja koja mogu nastati na koži.

Ulje vitamina E jedan je od glavnih sastojaka kozmetičkih proizvoda za zrelu kožu jer neutrališe dejstvo UV zraka koje su važan činilac uprocesu preranog starenja kože.

Izglađuje bore, čini kožu svežijom i sjajnijom zahvaljujući svojim regenerativnim svojstvima. Takođe potstiče proizvodnju kolagena, vezivnog tkiva koji drži kožu elastičnom.

Ublažava štetu uzrokovanu UV zračenjem prilikom izlaganja suncu. Ulje vitamina E ima moć regeneracije kože. Pripazite da ga nanosite tek kad se oštećeno područje ohladi.

Smeđe mrlje na koži uzrokovane su starenjem, uticajem slobodnih radikala i slabljenjem funkcije jetre. Nanoseći ulje vitamina E na mrlju poboljšava se regeneracija ćelija i posvetljuju mrlje.

Redovnom upotrebom ove kreme koža lica  postaje glatka, blistava i negovana, dok se pojava sitnih linija i bora smanjuje.

Suncokretovo ulje nije komedogeno i odgovara svakom tipu kože, pa je i krema idealna za svakodnevnu negu suve i dehidrirane kože.

Inače Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

 

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla, proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 50ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top