Livadski med 1kg Miloševic

820.00RSD

Livadski med jača organizam i povećava zaštitne i imune mehanizme
Kategorija: Oznake: ,
Livadski med 
Sastav :
100% livadski med
Livadski med je najkompleksniji med i sadrži najviše vitamina koji potiču od mnogih biljaka, a svaka biljka ima specifičan hemijski sastav. Negde u medu ima više alkaloida, negde mineralnih materija, negde vitamina, a posebno je značajno prisustvo eteričnih ulja i fitoncida (biljnih antibiotika sa kojima se biljka brane od mikroorganizama).
Zbog sadržaja vitamina med treba uzimati u vreme jesenjih i prolećnih prehlada.Ova vrsta meda jača organizam, povećava zaštitne i imune mehanizme.
Pokazuje dobro dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, gnojnih rana, i ginekoloških oboljenja. Kao sredstvo za iskašljavanje uzima se u vidu inhalacija, sirupa, ili u prirodnom obliku. Vrlo dobro deluje za lečenje hroničnih formi rinitisa, sinuzitisa kao i stomačno-crevnih i bubrežnih bolesti.
Livadski med sadrži 37 mineralnih materiјa( aluminiјum, bor, gvoždje, јod, kalciјum, siliciјum, magneziјum, mangan, bakar, nikl, kalaј, olovo, sumpor, hrom, cink i dr. ),skoro sve aminokiseline (17) koјe dolaze iz nektara i polena, broјne vitamine (B1, B2, B3, B6, B12, S, N, A, K, E, folna kiselina), organske kiseline i aromatične materiјe.
Pakovanje: 1kg
Proizvođač : Pčelarska kuća Milošević

 

Scroll to Top