Maska za kosu sa uljem argana 230ml Hedera Vita

499.00RSD

Maska za kosu sa uljem argana sprečava gubitak vlage iz kose, popravljaju oštećenu kutikulu dlake i doprinose smanjenju gubitka kose. Maska je posebno namenjena oštecenoj, farbanoj i hemijski tretiranoj kosi.

Maska za kosu sa uljem argana 230ml

Maska za kosu sa uljem argana sprečava gubitak vlage iz kose, popravljaju oštećenu kutikulu dlake i doprinose smanjenju gubitka kose.

Maska je posebno namenjena oštecenoj, farbanoj i hemijski tretiranoj kosi. Redovnom primenom maske kosa izgleda bujnije, jače, elastičnije, zdravo i lako se oblikuje na željeni način.

Arganovo ulje za kosu stimuliše proizvodnju ćelija i sintezu kolagena. Naročito je korisno za obnavljanje rasvetalih krajeva kose. Takođe uspešno eliminiše perut.

Primenom ovog ulja, priuštićete svojoj kosi luksuzan tretman i omogućiti da na taj način postane sjajna i mekana.

Kako bi vlasište kose bilo zdravo, odnosno folikul dlake, pobrinule su se oleinska kiselina, omega masne kiseline i vitamin E koje ulaze u njegov sastav.

Omega masne kiseline neophodna su hrana za vašu kosu, one je neguju i štite. Vitamin E je odličan antioksidant koji jača vašu kosu i štiti je od slobodnih radikala i oštećenja koja oni prouzrokuju.

Nacin upotrebe:

Masku naneti nakon pranja kose, utrljati je na koren i celom dužinom kose.Ostaviti da deluje 5 do 10 minuta i potom isprati.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 230ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top