Maska za kosu sa uljem makadamije 230ml Hedera Vita

499.00RSD

Maska za kosu, obogacena sa uljem makadamije, čička i nevena namenjena je nezi oštećene i slabe kose sa tendencijom opadanja. Jača kompletnu kosu, od korena do vrha dlake, sprečavajuci formiranje rascvetalih krajeva.

Maska za kosu sa uljem makadamije 230ml

Maska za kosu, obogaćena sa uljem makadamije, čička i nevena namenjena je nezi oštećene i slabe kose sa tendencijom opadanja.

Jača kompletnu kosu, od korena do vrha dlake, sprečavajuci formiranje rascvetalih krajeva. Posebno je namenjena za tretman kose nakon pranja Hedera Vita Biljnim šamponom za savršeno cistu kosu bez peruti.

Makadamija je veoma bogata vitaminom A, proteinima, gvožđem, ali sadrži i velike količine: cinka, kalcijuma, fosfora, magnezijuma. Zbog svog sastava pruža brojne pogodnosti na opšte zdravlje našeg organizma.

Njegovim korišćenjem skalp glave dobiće odgovarajuću količinu prirodne masnoće i na taj način sprečiti perutanje kože glave. Mononezasićene kiseline iz ovog ulja štite teme i kosu od oštećenja, a brzo upijanje i duboka hidratacija pružaju kosi potrebnu vlagu.

Makadamije sprečava opadanje kose.

Uz pomoć ovog prirodnog proizvoda lučenje sebuma će se vratiti u normalu, pa će i dlaka početi normalno i neometano da raste. Zato je ovo ulje za kosu toliko dobro i ako ga do sada niste isprobali, savetujemo da to odmah učinite.

Obično se apsorbuje dobro, ne ostavljajući masan trag, ali ponekad stvara osećaj težine, naročito na vrlo tankoj, oslabljenoj kosi. U ovom slučaju, može se kombinovati sa bilo kojim laganim uljima npr. uljem jojobe.

Način upotrebe:

Masku za oporavak kose naneti nakon pranja kose, utrljati je na koren i celom dužinom kose. Ostaviti da deluje desetak minuta i onda isprati.

Pakovanje 230ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top