Med od suncokreta 500g Kovačević

430.00RSD

Koristi se u lečenju prehlade, gripa, groznice, kao i arteroskleroze, bronhijalne astme, neuralgija i bolesti gastrointestinalnog trakta i srca.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Med od suncokreta

Sastav :

Prirodni pčelinji vrcani med od suncokreta sa područja Deliblatske peščare.

Kako na svetu ima zaista puno vrsti meda, različite boje, mirisa i ukusa, s razlogom se pitate zašto koristiti baš suncokretov. Naravno, čuli ste već negde, da je med od suncokreta izrazito cenjen.

Za početak vam preporučujemo pojesti kašičicu meda od suncokreta za doručak. Ako ne volite konzumirati čisti med, odlično rješenje za vas je kašičicu  meda rastopiti u mlakoj vodi, mleku ili čaju.

Samo jedna kašičica  meda da će vašem organizmu snagu za celi dan, pospešiti će vašu cirkulaciju i otpornost na razne bolesti.

Suncokretov med ima antiseptički učinak, stoga je vrlo dobar ako imate grlobolju ili prehladu.Koristi se u lečenju prehlade, gripa, groznice, kao i arteroskleroze, bronhijalne astme, neuralgija i bolesti gastrointestinalnog trakta i srca.

Suncokretov med je iznenađujuće koristan za zdravlje probave i podržava brže zarastanje rana i oporavak nakon infekcija disajnih puteva, prvenstveno kao rezultat snažnog antibakterijskog delovanja.

Pakovanje : 500g

Proizvođač : Pčelarska kuća Kovačević

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top