Moringa sapun 100g Eterra

395 RSD

Sapun sa moringom je namenjen osobama sa suvom i osetljivom kožom.

Moringa sapun 100g

Moringa sapun je namenjen osobama sa osetljivom kožom i onima koji pate od akni, rozacea, ekcema i drugih problema suve kože.

Ručno pravljeni, 100% prirodni, bez hemikalija, aditiva i boja. Osigurava hranljive sastojke koji su neophodni za zdravu kožu. Posle upotrebe koža se neće perutati, neće biti crvenila, niti zatezanja.

Uz prirodne sastojke masline i moringe, vaša koža postaje glatka, vlažna, meka, pomaže ljudima sa osetljivom kožom i onima koji pate od akni, rozacea, ekcema i drugih problema suve kože.

Svakodnevnim korišćenjem pospešuje se zdrav, mladoliki i blistav izgled kože. Bogat proteinima, vitaminom A, B i C i mineralima koji pomažu da koža ostane zdrava. Vitamin E kao antioksidant ima antiupalno dejstvo na kožu. Poboljšava njenu vlažnost, mekoću i glatkoću.

Sadrži četiri puta više vitamina A od šargarepe, što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i kosi i utiče da se bore manje pojavljuju, kosa manje lomi, više vitamina C nego pomarandža. Namenjen osobama sa osetljivom kožom i onima koji pate od akni, rozacea, ekcema i drugih problema suve kože.

Osigurava hranljive sastojke koji su neophodni za zdravu kožu. Redovna upotreba usporava starenje kože i stimuliše regeneraciju ćelija.

Koristi se kod:

  • Kod usporavanja znakova starenja
  • Stimuliše regeneraciju ćelija i obnovlja kožu
  • Poboljšava elastičnost kože i njenu gipkost
  • Deluje antibakterijski
  • Pomaže protiv upala i akni

Sastav:

Maslinovo ulje, ekstrakt moringe

Upotreba:

Svakodnevna upotreba za lice i telo.

Pakovanje 100g Eterra

Zemlja porekla : Indija

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top