Nugatella krem 210g Adepto

799.00RSD

Jedinstven ukus, sa svega 6% šećera, koji ostavlja organizam u ketozi a zadovoljava slatku potrebu, pogodan za dijetu, sportiste i dijabetičare.

Nugatella krem 210g

Nugatella krem je zdrava poslastica bez dodatka šećera i trans masti. Krem ima jedinstven ukus, sa svega 6% šećera, koji ostavlja organizam u ketozi a zadovoljava slatku potrebu, pogodan za dijetu, sportiste i dijabetičare.

Novi, premijum proizvod na tržištu. Testiran je upravo na osobama koje poštuju strog režim keto dijete i dijabetičarima. Za savršen ukus u sebi ima Steviu i čak 15% lešnika, pa su i oni najprobirljiviji sladokusci zadovoljni ukusom!

Sastav:

zaslađivač (maltitol), biljno ulje, lešnik pasta (min 15%), obrano mleko u prahu (min. 11% bezmasne suve materije mleka, biljna mast, kakao prah sa redukovanim sadržajem masti (min.9% suvih bezmasnih kako delova), emulgator (sojin lecithin), aroma, zaslađivač (steviol glukozid).

Namena:

Nugatela po sastavu sadrži veliki procenat proteina pa se preporučuje sportistima i osobama koje vode računa o odnosu proteina i ugljenih hidrata.

Nutritivna vrednost u 100g:

Energetska vrednost 2117 kJ / 501 kcal

Masti  38g

od kojih zasićene masne kiseline 7g

Ugljeni hidrati 42g

od kojih šećeri 6g

Proteini 9g

Natrijum 0,1 mg

Pakovanje 210g Adepto

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top