Organski Bademov napitak The Bridge 1l

499 RSD

Redovno uzimanje bademovog mleka smanjuje se rizik od nastanka osteoporoze.

Organski Bademov napitak 1l

Organski bademov napitak je odlična alternativa kravljem mleku za vegane.The Bridge biljni napitci su napravljeni od pažljivo odabranih i sertifikovano organskih sastojaka.

Badem je bogat proteinima i aminokiselinom arginin, nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 i i E), vlaknima i mineralima (gvožđe, cink, magnezijum, kalijum, kalcijum, selen, fosfor, bakar, mangan i natrijum).

Predstavljaju vodeći izvor vitamina E u hrani, jer sadrže alfa-tokoferol, moćni antioksidans, koji ima sposobnost snižavanja holesterola od 8 do 12%. Sadrži puno hranljivih sastojaka. Preporučuju se onima koji ne konzumiraju nijedan mlečni proizvod.

Redovnom konzumacijom badema smanjujete i održavate u normali krvni pritisak.

Ovaj napitak je najbolja alternativa za osobe koje imaju intoleranciju na soju i mlečne proizvode. Loše kretanje krvi dovodi do visokog krvog pritiska. Kako biste to sprečili potrebno je unositi vitamin D i minerale kao što je fosfor. Sadrži sve potrebne nutrijente i može biti odlična dopuna ishrani.

Izgradnja mišića je proces koji se može ubrzati ako konzumirate odgovarajuću hranu. Posebno ako ona sadrži vitamine i minerale koji utiču na mišićnu masu.

Sadrži sadrži riboflavin, a to je zapravo vitamin B2.

U kombinaciji sa, na primer, gvožđem, on reguliše snagu i rast mišića.Isto tako je značajan izvor proteina koji je prisutan mišićima. Odlično za kožu. Ovo mleko sadrži puno vitamina E, a on pomaže u očuvanju zdrave kože.

Takođe sadrži antioksidante koji popravljaju oštećenu kožu, kao i regulaciju vitamina A. Moguće ga je koristiti i kao losion za čišćenje kože.

Za najbolje rezultate dodati malo ružine vodice kako biste očistili kožu.

Badem sadrži razne vitamine uključujući i vitamin A. On je neophodan za zdravlje očiju i njihovo normalno funkcionisanje. Ukoliko se ne unose određene količine ovog vitamina može doći do raznih oboljenja očiju. Sadrži  znatne količine kalcijuma.

Taj vitamin ima ključnu ulogu u formiranju i održavanju zuba i kostiju. Isto tako, potreban je kod zgrušavanja  krvi, opuštanja mišića i normalnog rada srca.

Redovno konzumiranje ovog napitka smanjuje se rizik od nastanka osteoporoze.

Odlično za zdravlje bubrega Minerali poput kalcijuma i kalijuma, ako su prisutni u većim količinama, mogu biti štetni za zdravlje. Preporučuje se osobama koje pate od hroničnih ili akutnih stanja bubrega da smanje unos namirnica sa ovim mineralima.

The Bridge proizvodi su veganski, bez laktoze i bez holesterola, većina je sertifikovana bez glutena.

Sastav:

Izvorska voda, krem od italijanskog badema (6%). Može sadržati tragove ostalih orašastih plodova. Izvorska voda iz Prirodnog rezervata Lesini planina, severna Italija, sa 450 m.n.v. Organska proizvodnja.

Nutritivna vrednost na 100ml:

Energetska vrednost 38kcal/157kJ

Proteini 1g

Ugljeni hidrati 0,8g

Od čega šećeri 0g

Masti 3g

Od čega zasićene 0g

So 0g

Pakovanje 1L The Bridge

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top