Organsko Bademovo mleko The Bridge 1l

420.00RSD

Odlićna alternativa za vegane
Organsko Bademovo mleko  

 

Organsko Bademovo  mleko The bridge je odlićna alternativa za vegane .Bridge organska biljna mleka su napravljena od pažljivo odabranih i sertifikovano organskih sastojaka.

Bademovo mleko za zdravlje spada u biljna i među popularnijim je pićima na svetu. Sadrži puno hranljivih sastojaka. Preporučuju se onima koji ne konzumiraju nijedan mlečni proizvod.

Koristi se u hrono ishrani, zatim osobe alergične na kravlje mleko i vegani.

Zdravstveni benefiti bademovog mleka 
Smanjuje krvni pritisak

Redovnom konzumacijom ovog napitka smanjujete i održavate u normali krvni pritisak. Ovaj napitak je najbolja alternativa za osobe koje imaju intoleranciju na soju i mlečne proizvode.

Loše kretanje krvi dovodi do visokog krvog pritiska. Kako biste to sprečili potrebno je unositi vitamin D i minerale kao što je fosfor. Bademovo mleko sadrži sve potrebne nutrijente i može biti odlična dopuna ishrani.

Odlično za mišiće

Izgradnja mišića je proces koji se može ubrzati ako konzumirate odgovarajuću hranu. Posebno ako ona sadrži vitamine i minerale koji utiču na mišićnu masu. Bademovo mleko za zdravlje sadrži riboflavin, a to je zapravo vitamin B2. U kombinaciji sa, na primer, gvožđem, on reguliše snagu i rast mišića.

Isto tako je značajan izvor proteina koji je prisutan u mišićima.

Odlično za kožu

Ovo domaće mleko sadrži puno vitamina E, a on pomaže u očuvanju zdrave kože. Takođe sadrži antioksidante koji popravljaju oštećenu kožu, kao i regulaciju vitamina A.

Moguće ga je koristiti i kao losion za čišćenje kože. Za najbolje rezultate dodati malo ružine vodice u mleko od badema kako biste očistili kožu.

Poboljšava vid

 

Badem sadrži razne vitamine uključujući i vitamin A. On je neophodan za zdravlje očiju i njihovo normalno funkcionisanje. Ukoliko se ne unose određene količine ovog vitamina može doći do raznih oboljenja očiju.

Utiče na jačanje kostiju

U bademovom napitku se nalaze znatne količine kalcijuma. Taj vitamin ima ključnu ulogu u formiranju i održavanju zuba i kostiju. Isto tako, potreban je kod zgrušavanja  krvi, opuštanja mišića i normalnog rada srca.

Redovno uzimanje bademovog mleka smanjuje se rizik od nastanka osteoporoze.

Odlično za zdravlje bubrega

Minerali poput kalcijuma i kalijuma, ako su prisutni u većim količinama, mogu biti štetni za zdravlje. Bademovo mleko za zdravlje sadrži ograničene količine ovih minerala. Preporučuje se osobama koje pate od hroničnih ili akutnih stanja bubrega da smanje unos namirnica sa ovim mineralima.

 Svi proizvodi su veganski, bez laktoze i bez holesterola, a većina je sertifikovana bez glutena. Napitak od badema  je odlična alternativa za post.

Nutritivne vrednosti na 100ml:
Energetska vrednost 38kcal/157kJ
Proteini 1,5g
Ugljeni hidrati 0,8g
Od čega šećeri 0g
Masti 3,2g
Od čega zasićene 0,3g

So 0g

Organsko Bademovo mleko The Bridge 1l
Scroll to Top