Organsko sirće od divlje jabuke 250ml Raševic

280.00RSD

Bogato je aminokiselinama, a određen enzimi razgrađuju masnoću, te je odlično za mršavljenje, ali i regulaciju holesterola

Organsko sirće od divlje jabuke 

Sirće divlje jabuke je Eliksir života

Pravo organsko sirće se dobija od prebranih plodova organske  divlje jabuke. Proces fermentacije se odvija u 100% prirodnim uslovima i proces fermentacije traje 150 do 180 dana.

Samo se tako može sačuvati probiotička forma i naravno ukus i aroma divlje jabuke. Pravo sirće divlje jabuke ima boju sličnu kao vino Roze i mora sadržati fin talog.

Talog je lekovit i nikada ne može imati istu boju, boja zavisi od vrste ploda i starosti sirćetaSirće od divljih jabuka bogato je vitaminima A, B i C, mineralima fosforom i gvožđem, zatim kalijumom, kalcijumom i magnezijumom. 

Sastav :

100% sirće divlje jabuke

Ono sadrži i organske kiseline i biljna vlakna, a verovatno da ćete se iznenaditi kada vam kažemo na šta sve utiče: pre svega, utiče na naš imunitet.

Toliko je moćno da čisti ceo organizam od nagomilanih toksina koji izazivaju stres i umor, te će isti nestati bez traga. Nezamenljiv je prirodan lek kod prehlade i bolnog, iritiranog grla – neprijatan osećaj grebanja i peckanje nestaje već nakon prve upotrebe.

Bogato je aminokiselinama, a određen enzimi razgrađuju masnoću, te je odlično za mršavljenje, ali i regulaciju holesterola. Podstiče varenje i poboljšava probavu, što sve utiče na ubrzan rad metabolizma.

Oni koji već koriste ovaj prirodan eliksir primetili su da im je nivo koncentracije znatno viši, pa je posebno preporučljivo kod intelektualnog i fizičkog napora.

Bolovi u zglobovima ga se najviše plaše jer zna lagano da ih otera – idealno je kod reumatskih tegoba, pa čak i hroničnog artristisa.

Naši stari su previjali obloge na bolna mesta, a pričali su da ima uticaja i na proširene vene. Kada se pravilno i pažljivo koristi ume da otkloni i najuporniji ekcem i kožna oboljenja. A znate li da popravlja i slabu cirkulaciju?!

Organsko sirće od divlje jabuke 250ml Raševic

Scroll to Top