Ozomicol Ozonirano ulje Ozolife 15ml

2.260 RSD

Za razliku od drugih krema i ulja Ozomicol penetrira u dubinu nokta.Efikasnost klinički dokazana.

 

Nema na zalihama

Ozomicol Ozonirano ulje 15ml

Ozomicol ozonirano ulje predstavlja ekskluzivnu kombinaciju prirodnih aktivnih sastojaka sa jakim antigljivičnim dejstvom dovoljnim za eliminaciju gljivica na noktima ruku i nogu (onomicosis).

Smatra se biostimulirajućim proizvodom sa produženim protivzapaljenskim dejstvom sposobnim da regeneriše gljivicama oštećen nokat.

Glavna aktivna supstanca Ozomicola je ozonirano suncokretovo ulje sa IP 1200 EqO2/kg koji je najmoćnije sredstvo u prirodi za eliminaciju gljivica.

Kaprilna kiselina i ulje čajevca takodje ima antifungalno dejstvo a salicilna kiselina pored antifugalnog dejstva ima keratolitičko dejstvo (omekšava nokat) što omogućava dobru penetraciju aktivnih sastojaka i uništavanju gljivica ne samo na površini već i u unutrašnjosti nokta.

U sastavu ozoniranog ulja nalaze se moćni antioksidanti kao što su vitamini C i E koji zajedno sa ozonom učestvuju u regeneraciji i obnavljanju oštećenog nokta.

Čemu služi:

  • Jača i obnavlja nokatnu ploču
  • Za razliku od drugih krema i ulja
  • Penetrira u dubinu nokta
  • Nema nezeljenih sistmskih dejstava
  • Može se koristiti duži vremenski period
  • Efikasnost klinički dokazana

Indikacije:

Prezentacija:

bočica uljanog rastvora od 15ml(300 kapi) sa kapaljkom .

Način primene:

naneti 1-2  kapi na čist predhodno površno isturpijan nokat . Obično je dovoljna jedna primena pre odlaska na spavanje (izmasirati dok koža ne upije).

Pakovanje 15ml Ozolife

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top