Sale!

Pantenol emulzija – mleko 200ml Hedera Vita

472 RSD

Pantenol emulzija koristi se za intenzivnu negu svih tipova kože. Pantenol prodire u strukture kože, deluje umirujuće, kožu čini mekšom i elastičnijom.

Pantenol emulzija mleko 200ml

Pantenol emulzija koristi se za intenzivnu negu svih tipova kože. Pantenol prodire u strukture kože, deluje umirujuće, kožu čini mekšom i elastičnijom.

Zahvaljujući svojoj voštanoj strukturi prodire u dublje slojeve kože. Na taj način omogućava koži da zadrži dodatnu vlažnost, jer se rezerve vode najpre troše sa površine kože. Ovo ga čini idealnim preparatom za negu kože kojoj je potrebna regeneracija.

Zbog svog lekovitog svojstva nalazi se u mnogim kozmetičkim preparatima kao glavni ili prateći sastojak. Izgrađuje i obnavlja kožu, ali i kosu.

Mleko sa pantenolom dokazano hidrira i hrani ćelije kože. Na taj način štiti kožu od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine.

Oni predstavljaju glavne krivce nastajanja neravnina na koži. Među njima se ističe štetno ultra-violetno zračenje Sunca, kao vodeći razlog za nastajanje bora. Iako se posledice ne vide odmah na koži, kontinuirano izlaganje, sasvim sigurno dovodi do propadanja kože i stvaranja bora .

Ima svojstvo da vezuje vodu u ćelijama, pa samim tim doprinosi boljoj hidrataciji kože. Zadržavanjem vlažnosti u što dubljim slojevima kože je jedan od ciljeva svake dobre nege lica.

Dovoljnom količinom vode obezbeđute i dobru cirkulaciju hranjivih materija, neophodnih za njeno pravilno funkcionisanje. To će vas rešiti mnogih problema sa kožom lica, a najozbiljniji su u vidu bora oko usana, očiju i na čelu što svi želimo da izbegnemo.

Preporučuje se za:

  • Negu i zaštitu kože izložene stresu i spoljašnjim uticajima
  • Negu suve i grube kože peta, laktova i ruku
  • Negu kože nakon tretiranja lekovima
  • Negu nežne dečije kože
  • Uklanjanja šminke i nečistoća sa lica

Način upotrebe:

Nakon kupanja u tankom sloju naneti mleko na kožu. Preporučuje se svakodnevna upotreba.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 200ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top