Sale!

Prirodni melem nakon sunčanja 200ml Hedera Vita

656 RSD

Prirodni melem nakon sunčanja sadrži kombinaciju dragocenih biljnih ulja i ekstrakata koji su poznati po svojim antioksidantnim efektima i efikasnoj borbi protiv slobodnih radikala.

 

Prirodni melem nakon sunčanja 200ml

Prirodni melem nakon sunčanja sadrži kombinaciju dragocenih biljnih ulja i ekstrakata koji su poznati po svojim antioksidantnim efektima i efikasnoj borbi protiv slobodnih radikala.

Masna biljna ulja, biljni buteri i ekstrakt aloje štite kožu od isušivanja, dok alantoin i ekstrakti hajdučke trave i kamilice umiruju, osvežavaju i toniziraju kožu. Kvalitetni sastojci učiniće da Vaša koža bude zdrava, negovana, dok će preplanuo ten duže trajati.

Kako bi Vaša koža izgledala lepo i ostala zdrava nakon izlaganja sunčevim zracima, potrebna joj je posebna zaštita i nega koju joj može obezbediti melem za zaštitu i negu kože nakon sunčanja.

Koristi:

  • Da umiri i neguje kožu nakon sunčanja i kupanja
  • Da umiri, osveži i premasti kožu nakon tuširanja
  • Za svakodnevnu negu i ishranu kože, posebno suve kože sklone perutanju
  • Proizvod mogu koristiti i deca a preporučuje se za svakodnevnu upotrebu za negu lica i tela

Način upotrebe:

Naneti u debljem sloju nakon izlaganja suncu ili UV zračenju u solarijumu.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima.

Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 200ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top