Propolis kapi za decu 20ml

290 RSD

Propolis ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko dejstvo.

Propolis kapi za decu 20ml

Propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik. Ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko, antioksidativno i imunostimulativno dejstvo.

Osnovni sastojci propolisa su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. U sebi sadrže širok spektar fiziološki aktivnih materija kao što su bioflavonoidi, polifenoli, antocijani, fitohormoni, etarska ulja, polen, vitamini, mikro i makro elementi te zbog toga predstavlja važan dodatak ishrani i snažan protektor.

Propolis kapi za decu povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma, a može se koristiti kod upale usta, grla, nosa i uha, kao i u dermatokozmetologiji, kod površinskih rana i infekcija na koži i sluzokoži, aktivirajući enzime ćelijskog metabolizma čime stimuliše procese regeneracije i epitelizacije oštećenog tkiva.

Sastav:

bezalkoholni rastvor propolisa.

Namena:

Uputstvo:

Dva puta dnevno piti do 5 kapi rastvorenih u malo vode, ili nakapati na kocku šećera ili kašičicu meda i pojesti. Namenjene su za decu stariju od 2 godine.

Pakovanje 20ml

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top