Proteinski hleb 260g Adepto

345.00RSD

Proteinski hleb je vrlo pogodan za sportiste, dijabetičare kao i kod mnogih dijeta. 26.5 % proteina i samo 4.9% ugljenih hidrata na 100g.

Proteinski večernji hleb je dijetalni hleb za zdravo mršavljenje.Hleb sa 26.5 % proteina i samo 4.9% ugljenih hidrata na 100g, idealno rešenje za za dijabetičare i sportiste koji prate visoku proteinsku ishranu sa niskim sadržajem ugljenih hidrata.

Ovaj izuzetan hleb predstavlja novi nutricionistički koncept zdravog hleba po originalnoj recepturi smanjenog sadržaja ugljenih hidrata pogodan kod različitih vrsta dijeta namenjenih ženama i muškarcima, ljudima sa insulinskom rezistencijom, dijabetesom ali i ljubiteljima fitnesa, rekreativcima i sportistima.

Istopite kilograme preko noći – upravo tu vam ovaj hleb pun proteina može pomoći! Zbog svoje senzacionalne nutritivne vrednosti održava nizak nivo šećera i insulina u krvi, što je potvrđeno naučnim studijama. Niski ugljeni hidrati, nestvarno visoki proteini – jedinstveni sastav hleba sa odličnim ukusom!

Osnovni sastojci čine ga izuzetno zdravim jer ishrana sa niskim glikemijskim indeksom smanjuje apetit i masne naslage. Pripremljen je od žitarica izuzetno bogatim vlaknima, kalcijumom i gvožđem. Bogat je nezasićenim masnim kiselinama koje smanjuju holesterol u krvi.

Sa svojim senzacionalno niskim sadržajem ugljenih hidrata i visokim udelom proteina, konzumiranje ovog hleba sada omogućuje ljubiteljima dijeta sa kombinacijama različite hrane, uživanje u konzumaciji hleba u večernjim satima.

To je savršen dodatak za uspešan večernji obrok – čak i kao deo većine prehrambenih dijeta. To je zato što je porast šećera i nivoa insulina u krvi, nakon konzumacije  ove vrste hleba, znatno manji nego što je to slučaj nakon konzumacije jednake količine belog pšeničnog hleba.

Zbog svog vrednog nutritivnog sastava, ovu jedinstvenu korisnu veknu hleba moguće je odmah uključiti u različite stilove dijeta. Ukusan hleb sa nutritivno vrednim sastojcima

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 1174 kJ / 282 kcal

Masti 14g

od kojih zasićene masne kiseline 1g

od kojih mononezasićene masne kiseline 3g

od toga polinezasićene masne kiseline 8g

Ugljeni hidrati 4g

od kojih šećeri 1g

Prehrembena vlakna 13g

Proteini 26g

So 1g

Prosečan sadržaj Omega-3 masne kiseline (α-linolenska kiselina) 2,6g/100g

Pakovanje 260 Adepto

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top