Provitamin pantenol emulzija 500ml Hedra Vita

1,550.00RSD

Provitamin pantenol emulzija je iz kolekcije proizvoda namenjena je za negu suve, osetljive, ispucale i iritirane kože.

 

Provitamin pantenol emulzija 500ml

Provitamin pantenol emulzija je iz kolekcije proizvoda namenjena je za negu suve, osetljive, ispucale i iritirane kože.

Jedinstvena receptura koju karakteriše Provitamine linija proizvoda (prirodna biljna ulja, vitamini, prirodni emolijensi) sačinjena je tako da uspešno povećava otpornost i prirodne odbrambene mehanizme kože.

Pogodno za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima nakon tretmana za umirenje i regeneraciju kože. Koristi za intenzivnu negu svih tipova kože. Prodire u strukture kože, deluje umirujuće, kožu čini mekšom i elastičnijom.

Zahvaljujući svojoj voštanoj strukturi prodire u dublje slojeve kože. Na taj način omogućava koži da zadrži dodatnu vlažnost, jer se rezerve vode najpre troše sa površine kože. Ovo ga čini idealnim preparatom za negu kože kojoj je potrebna regeneracija.

Zbog svog lekovitog svojstva nalazi se u mnogim kozmetičkim preparatima kao glavni ili prateći sastojak. Izgrađuje i obnavlja kožu, ali i kosu.

Mleko sa pantenolom dokazano hidrira i hrani ćelije kože.

Na taj način štiti kožu od štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Oni predstavljaju glavne krivce nastajanja neravnina na koži.

Među njima se ističe štetno ultra-violetno zračenje Sunca, kao vodeći razlog za nastajanje bora. Iako se posledice ne vide odmah na koži, kontinuirano izlaganje, sasvim sigurno dovodi do propadanja kože i stvaranja bora .

Ima svojstvo da vezuje vodu u ćelijama, pa samim tim doprinosi boljoj hidrataciji kože. Zadržavanjem vlažnosti u što dubljim slojevima kože je jedan od ciljeva svake dobre nege lica.

Dovoljnom količinom vode obezbeđute i dobru cirkulaciju hranjivih materija, neophodnih za njeno pravilno funkcionisanje. To će vas rešiti mnogih problema sa kožom lica, a najozbiljniji su u vidu bora oko usana, očiju i na čelu što svi želimo da izbegnemo.

Preporučuje se za:

  • Negu i zaštitu kože izložene stresu i spoljašnjim uticajima
  • Negu suve i grube kože peta, laktova i ruku
  • Negu kože nakon tretiranja lekovima
  • Negu nežne dečije kože
  • Uklanjanja šminke i nečistoća sa lica

Način upotrebe:

Nakon kupanja u tankom sloju naneti mleko na kožu. Preporučuje se svakodnevna upotreba. Proizvod mogu koristiti deca i trudnice.

Pakovanje 500ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top