Provitamin šampon za kosu 500ml Hedera Vita

710.00RSD

Provitamin šampon predprovitamin šamponstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka (beta glukan, D-Pantenol, ekstrakt koprive, vitamin AD, ricinusovo ulje) koji direktno prodiru do samog korena dlake i snabdevaju ga neophodim vitaminima i mineralima koji obezbeđuju pravilan i zdrav rast i kvalitet dlake.

 

Provitamin šampon za kosu 500ml

Provitamin šampon za kosu predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka (beta glukan, D-Pantenol, ekstrakt koprive, vitamin AD, ricinusovo ulje) koji direktno prodiru do samog korena dlake i snabdevaju ga neophodim vitaminima i mineralima koji obezbeđuju pravilan i zdrav rast i kvalitet dlake.

Kontinuiranom upotrebom uspostavlja se neophodna ravnoteža i izbalansirana ishrana kože glave i same kose, te kosa izgleda sjajno i zdravo. Predstavlja kombinaciju aktivnih sastojaka koji direktno prodiru do samog korena dlake i snabdevaju ga neophodim vitaminima i mineralima koji obezbeđuju pravilan i zdrav rast i kvalitet dlake.

Ulje je izuzetno bogato vitaminom E koji je predstavlja jak antioksidans i povoljno deluje na opšte zdravlje kose. Utiče na smanjenje pojave peruti, a na kožu glave deluje zaštitno i umirujuće. Ponaša se kao čistač površine korena dlake i na taj način sprečava začepljenja koja usporavaju rast kose.

BETA GLUKAN (dejstvo na kosu):

 • neguje kožu glave
 • jača kosu
 • smanjuje oštećenja uzrokovana farbanjem
 • pruža zdrav izgled kose
 • pruža snažnu i trajnu hidrataciju
 • pogodan je za sve tipove kose
 • deluje kao prirodna barijera

Pantenol:

Proizvodi za negu kose često sadrže pantenol zbog njegove sposobnosti da poboljša zdravlje i kvalitet kose, a posebno se to odnosi na koren kose.

Pantenol će obezbediti:

 • sjaj
 • mekoću
 • hidrataciju
 • regeneraciju
 • snagu

Takođe može da zaštiti tvoju kosu od oštećenja usled raznih tretmana kose, kao i faktora okoline. Zanimljivo, postoje istraživanja koja pokazuju da pantenol može pomoći da se smanji izgled  proređene kose.

Kopriva se uspešno koristi i u problemima sa kožom i kosom i u tom slučaju se obično koristi koren ove biljke. Zašto? Pretpostavlja se da kopriva uspešno sprečava upalne procese i iritacije na vlasištu.Baš zbog toga se često koristi i kod svih oblika alopecije.

Udruženi vitamini A i D kosi daju sjaj i mekoću. Ali to nisu njihove glavne osobine, naime AD kapi za kosu su odlične, jer podstiču njen razvoj.

One ubrzavaju rast kose jer skalpu daju neophodne nutrijente i čine ga zdravim. Naime, ovaj preparat vam može pomoći i kod retke kose i zalizaka, pa čak i kod ćelavljenja kod muškaraca, a i žena.

On obnavlja dlaku i u stanju je da ulaži određena oštećenja. Ipak nije svemoguć. Ako imate ispucale krajeve i ne održavate kosu, kapi vam ne mogu mnogo pomoći. Dakle, neće izlečiti rascvetale krajeve, oni se moraju ošišati. Ipak kapi su tu ako želite jako brzo dostići željenu dužinu.

Napomena:

za oporavak farbane i blajhane isušene kose.

Način upotrebe:

Naneti šampon na mokru kosu, masirati nežno kožu glave i kosu . Isprati kosu temeljno vodom.

Pakovanje 500ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top