Purisima namaz Mediteran 135g

230.00RSD

Savršen za svako doba dana.

Nema na zalihama

Purisima namaz mediteran

Purisima namaz mediteran od suncokreta i indijskog oraha bez aditiva, konzervansa, pojačivača ukusa, veštačkih boja, dodatnih aroma i trans masti.

Predstavlja savršenu namirnicu za svako doba dana.

Prirodno ne sadrži gluten

Treba napomenuti i da, zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama, konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina.

Sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju a Mediteransko bilje koristi se kao dodatak ishrani u funkciji poboljšanja mirisa i ukusa jela.

Ako baš nemate ideje ili vremena za pripremanje.

Namažite na parče integralnog hleba ili tosta u kombinaciji sa domaćim, povrćem, poput paradajza, krastavca, paprike, tikvice, karfiola, brokolija, cvekle ili šargarepe.

Dobićete ukusan integralni sendvič koji je prepun dobrih nutrijenata.🥪

Purisima namaz oplemeniće svako glavno jelo i odlična je u kombinaciji sa jelima sa roštilja, pečurkama, zelenim povrćem, mahunarkama, sočivom, krompirom ili pirinčem.

Glavni sastojci su:

Semenke suncokreta i indijski orah, koji u svom sastavu imaju veliki udeo zdravih masnoća koje organizam pretvara u energiju. Svakodnevno konzumiranje zdravih masti, prvenstveno iz žitarica i koštunjavog voća, jača organizam i čini ga izdržljivijim.

Pored ova dva ključna sastojka sadrži:

Hladno ceđeno ulje suncokreta

Za razliku od rafinisanog, sadrži sve izvorne mikro- makronutrijente iz suncokreta.

Sušeni paradajz

Pun je hranljivih sastojaka i antioksidansa za koje se veruje da neutrališu slobodne radikale i smanjuju upale u organizmu. Mediteransko začinsko bilje (bosiljak, majčina dušica, ruzmarin) – koristi se kao dodatak ishrani za poboljšanje mirisa i ukusa jela.

Morska so

Bogata je mineralima poput natrijum hlorida, kalijuma, magnezijuma, mangana i selena, tako da vrlo pozitivno deluje na jačanje imuniteta, kostiju, kardiovaskularnog i respiratornog sistema.

Mediteransko povrće

Mediteransko bilje koristi se kao dodatak ishrani u funkciji poboljšanja mirisa i ukusa jela. U ovu grupu začina spadaju bosiljak, majčina dušica i ruzmarin.

Pakovanje 135g
Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top