Revita Gvožđe sa stevijom 9g

360 RSD

Revita Fe ispoljava antianemijski efekat, jačanje imuniteta i brzu produkciju eritrocita – crvenih krvnih zrnaca, kao i hemoglobina.

Revita Gvožđe sa stevijom 9g

Revita gvožđe sa stevijom je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i prirodnog zaslađivača, stevije.

Aromatizovana je prirodnom aromom šumskog voća, obogaćena dnevno preporučenim dozama vitamina C i prirodnim bojama betainom i antocijanom. Niskokaloričan, sa minimalnim glikemijskim indeksom, potpuno bezbedan za dijabetičare i pogodan za gojazne osobe.

I matični mleč i steviol – najaktivni biolosi sastojak stevie – deluju antioksidantno i povećavaju otpornost na karijes. Sve ovo Revitu Diet čini moćnim prirodnim dodatkom ishrani za sve uzraste i sva godišta.

Bez obzira na trenutno zdravstveno stanje od dece, preko sportista, trudnica i dojilja, do osoba koje žele da ojačaju svoj organizam prirodnim, putem.

Zaštite organizam od stresa i zagađenja, ali i povećaju njegove urođene bioregenerativne i odbrambene moći, kao i fizički, mentalni i emotivni nivo energije.

Svi Revitini proizvodi mogu se slobodno konzumirati zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela.

Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja. Vredan dijetetski proizvod sa liofilizovanim matičnim mlečom. To je jedini oblik trajno biološki aktivnog i hranljivog mleča, i steviom, prirodnim zaslađivačem koji mogu da koriste i deca i dijabetičari.

Ovaj proizvod namenjenjen je svim ljudima koji žele, pored mnogostrukih zaštitnih i lekovitih svojstava matičnog mleča, da poprave ili, u dužem periodu, održavaju dobru krvnu sliku i snagu imuniteta.

Sadrži najkvalitetniji oblik gvozđa – dvovalentno, helatno gvožđe, što u praksi znači da ga, u ogromnom procentu i bez ikakvih tegoba.

Usvaja ga i osoba koja je veoma osetljiva na unos ovog makroelementa kroz dijetetski proizvod – malo dete, trudnica, dojilja ili osoba sa gastrointestinalnim smetnjama.

Svakodnevna konzumacija jedne čase Revite doprineće sprečavanju većeg gubitka gvožđa. Tromesečna konzumacija, po tri čase dnevno, nadoknađuje gubitak gvožđa u slučaju sideropenične anemije – anemije uzrokovane gubitkom gvožđa usled nekog krvavljenja.

Matični mleč ubrzava usvojivost gvožđa i povećava je na skoro 80 odsto. A pri čemu i sam ispoljava antianemijski efekat, jačanje imuniteta i brzu produkciju eritrocita – crvenih krvnih zrnaca, kao i hemoglobina.

Ovaj preparat mogu da koriste dijabetičari, gojazne osobe i osobe na hemodijalizi.

Pogodna je za:

Osobe sa dijabetesom, gojazne osobe, osobe na hemodijalizi, sobe sa povećanim potrebama za gvožđem, deci u intenzivnom razvoju, rudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, osobama koje se oporavljaju od operativnog zahvata.

Upotreba:

Sadržaj kesice rastvoriti u 1,5l vode.

Pakovanje 9g Revita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top