Ružina vodica za lice 100ml Hedera Vita

650.00RSD

Ružina vodica za lice tradicionalno se koristi za nežno i dubinsko čišćenje, negu i toniranje kože. Bogata formulacija Ružine vodice zahvaljujući antioksidansima u svom sastavu omogućuje obnavljanje kože i odličnu hidrataciju.

Ružina vodica za lice 100ml

Ružina vodica za lice tradicionalno se koristi za nežno i dubinsko čišćenje, negu i toniranje kože. Bogata formulacija Ruzine vode zahvaljujući antioksidansima u svom sastavu omogućuje obnavljanje kože i odličnu hidrataciju. Idealno sredstvo za čišćenje kože lica, blag antiseptik, 100% prirodan tonik za kožu, savršen parfem za tople, letnje dane.

Danas su najveći svetski proizvodjaci ruzine vodice i ružinog ulja Bugarska i Turska. U te svrhe najčesće se upotrebljava vrsta ruže po imenu damask (latinski naziv: Rosa damascena), zbog svog izuzetno prijatnog i jakog mirisa. To nikako ne znači da druge vrste ruža ne mogu posluziti u pripremi ove čuvene tečnosti.

Dakle, ruzina vodica je delotvorno i neskodljivo sredstvo za negu svih tipova koze. Na prvom mestu, preporucuje se mladima u periodu puberteta kada je povećana opasnost od izbijanja akni.  Zatim, može biti od velike koristi i osobama u zrelim godinama kada koža počinje da gubi prirodnu vlažnost. I to nije sve.

Ruzina voda ima mnogo siri spektar delovanja, pa da nabrojimo:

Najznačajnija lekovita komponenta ruže je njeno etarsko ulje koje se dobija parnom destilacijom sveže ubranih ružinih latica. Prilikom destilacije odvaja se etarsko ulje i hidrolat. Etarsko ulje ruze je takođe jedan od najmoćnijih sastojaka koji se koristi u uljima za lice.

Delotvorno i neskodljivo sredstvo za negu svih tipova kože. Na prvom mestu, preporučuje se mladima u periodu puberteta kada je povećana opasnost od izbijanja akni. Zatim, može biti od velike koristi i osobama u zrelim godinama kada koža počinje da gubi prirodnu vlažnost.

Kada ružina vodica redovno koristi kao sredstvo za čisćenje lica, temeljno izvlači nataloženu masnoću i prljavštinu, a pri tom sužava otvorene pore na licu .

Dejstvo:

  • Umiruje upaljenu kožu
  • Umanjuje mogućnost nastanka akni i sitnih bubiljica
  • Sužava kapilare i smanjuje crvenilo nastalo usled iritacije
  • Ako se primenjuje u vidu obloga ublažava podočnjake
  • Usporava proces starenja kože jer je hidrira, sto doprinosi sporijem nastanku bora
  • Ne remeti prirodni pH nivo kože, tako da ne izaziva neželjene reakcije, pa je pravi mirišljavi melem za sve tipove koze
  • Pomaže u lečenju seboreje, ukoliko se utrljava na kožu glave
  • Upotrebljena kao kupka daje izvrstan osećaj svežine i čistoće, opušta i doprinosi boljem raspoloženju
  • Iskustvo pokazuje da se najčesće nalazi primenu kao prirodni losion za čisćenje lica jer je u tome izvanredna i najbolje je
  • Upotrebljavati je pre spavanja da bi odstranila nečistoće nataložene tokom dana.

Sastav:

Rose damascene (Rose) Flower Water

Način upotrebe:

Naprskati na lice sa udaljenosti od 15cm, a zatim pričekajte nekoliko minuta.

Pakovanje 100ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top