Šampon protiv peruti 500ml Hedera Vita

620.00RSD

Biljni šampon protiv peruti baziran na visoko pročišćenim esencijalnim uljima i biljnim ekstraktima predstavlja prirodan način da brinete o lepoti i zdravlju vaše kose.

Šampon protiv peruti 500ml

Biljni šampon protiv peruti baziran na visoko pročišćenim esencijalnim uljima i biljnim ekstraktima predstavlja prirodan način da brinete o lepoti i zdravlju vaše kose.

Problem kože glave koji pogađa preko polovine odrasle svetske populacije je perut. Nastaje prilikom skraćenja procesa obnavljanja ćelija kože glave koje se spajaju u ljuspice.

Faktori koji utiču na nastanak peruti su genetika, klimatski uslovi, stres, hormonske promene, ishrana, konzumiranje alkohola…

Zahvaljujući veoma efikasnim biljnim sastojcima, biljnom ulju makadamije i kantarina, ekstraktima čička i nevena, esencijalnim uljima smilja, ruzmarina i čajevca, kao i ulju babasua.

Ovi sastojci deluju različitim mehanizmima – smanjuju proizvodnju masti na površini kože, deluju protiv gljivica ili promovišu odbacivanje mrtvih ćelija kože. Prilikom korišćenja ovih šampona, pridržavajte se uputstva za primenu i budite dosledni – ubrzo ćete primetiti poboljšanje, i moći ćete da uživate u blistavoj i zdravoj kosi bez peruti.

Vidno uklanja ljuspice i višak masnoća, kontroliše perut i količinu sebuma uspostavljajući prirodnu ravnotežu.

Dok alantoin takođe sirovina biljnog porekla deluje umirujuće na kožu glave.

Način upotrebe:

Naneti na mokru kosu, lagano masirati i ostaviti da deluje 1 minut, isprati mlakom vodom. Postupak ponoviti.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologijtehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti

odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 500ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top