Šampon sa aktivnim ugljem protiv peruti 500ml

725.00RSD

Šampon sa aktivnim ugljem uklanja nečistoće sa kože glave, a kosi pruža svilenkast sjaj i mekoću, bez vidljivih ljuskica peruti.

 

Šampon sa aktivnim ugljem protiv peruti 500ml

Šampon sa aktivnim ugljem protiv peruti uklanja nečistoće sa kože glave, a kosi pruža svilenkast sjaj i mekoću, bez vidljivih ljuskica peruti.

Usvom sastavu ima aktivni ugalj i hijaluron.Hijaluronka kiselina štiti kosu i kožu glave od isušivanja, jača dlaku i čini da kosa izgleda voluminoznije.

Dubinski čisti i umiruje teme i kožu glave vraćajući joj prirodni balans. Prilagođen svakodnevnoj upotrebi. Dubinsko čišćenje skalpa i kose.

Aktivni ugalj smiruje iritiranu i crvenu kožu glave, i na mestu na kom se nanese, ostavlja zaštitnu skramu koja ima zadatak da odbije štetne uticaje koji tome doprinose.

Površina aktivnog uglja je negativno naelektrisana, a loši toksini su pozitivno naelektrisani. Kao takvi se vezuju za aktivni ugalj i uspešno izbacuju iz organizma ili se jednostavno isperu vodom.

Način upotrebe:

Naneti na mokru kosu, lagano masirati i dobro isprati. Postupak ponoviti.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 500ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top