Serum sa vitaminom E za lice Vit Oil 15ml Hedera Vita

930.00RSD

Serum sa vitaminom E Vit Oil obogaćen skvalenom i uljem jojobe spada u emolijense visokih performansi bitnih za očuvanje glatkoće i gipkosti kože.

Serum sa vitaminom E za lice Vit Oil 15ml

Serum sa vitaminom E za lice Vit Oil obogaćen skvalenom i uljem jojobe spada u emolijense visokih performansi bitnih za očuvanje glatkoće i gipkosti kože.

Ulje semenki grožđa bogato masnim kiselinama i multiaktivni kompleks fitosterola idealni su za negu zrele kože (kože koja stari). Uz vitamine, koenzim Q-10 kao antioksidans značajan je u borbi protiv faktora stresa i očuvanju mladolikosti kože.

Vitamin E pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti pa je vrlo dobar za osobe s izrazito suvom kožom. Međutim, čisti vitamin E nije idealan kao dnevna krema jer je gust i ljepljiv.

Poseduje antioksidativna svojstva koja sprečavaju delovanje slobodnih radikala i oštećenja koja mogu nastati na koži. Vitamina E jedan je od glavnih sastojaka kozmetičkih proizvoda za zrelu kožu jer neutrališe dejstvo UV zraka koje su važan činilac u procesu preranog starenja kože.

Izglađuje bore, čini kožu svežijom i sjajnijom zahvaljujući svojim regenerativnim svojstvima. Takođe potstiče proizvodnju kolagena, vezivnog tkiva koji drži kožu elastičnom. Ublažava štetu uzrokovanu UV zračenjem prilikom izlaganja suncu. Ima moć regeneracije kože. Pripazite da ga nanosite tek kad se oštećeno područje ohladi.

Smeđe mrlje na koži uzrokovane su starenjem, uticajem slobodnih radikala i slabljenjem funkcije jetre. Nanoseći na mrlju poboljšava se regeneracija ćelija i posvetljuju mrlje.

Način upotrebe:

Ulje naneti na vlažno lice u tankom sloju i umasirati na kožu.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 15ml Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top