Sojin jogurt 500ml Uljarica

190.00RSD

Istraživanja pokazuju da sojin jogurt umanjuje simptome menopauze, kada je potreba za hranom manja. Energetske potrebe za hranom se smanjuju.

Sojin jogurt 500ml Sojko

Istraživanja pokazuju da sojin jogurt umanjuje simptome menopauze, kada je potreba za hranom manja. Energetske potrebe za hranom se smanjuju, a prate ih fiziološke promene kao što su slabljenje koštanog tkiva, osterporoza, zastoj u cirkulaciji i paradentoza.

Psihičko stanje je takođe promenljivo, žene postaju osetljivije i manje tolerantne jer je uticaj stresa sve veći.Uravnotežena ishrana i fizička aktivnost mogu ublažiti ove simptome pa se preporučuje promena prehrambenih navika i unos sojinih proizvoda.

Jogurt od soje je napravljen od fermentisanog sojinog mleka i koristan je izvor biljnih hranljivih materija za koje se veruje da regulišu efekat hormona.

Nisko kaloričan je, a dobar je izvor proteina i kalcijuma. Studije pokazuju da proizvodi od soje ublažavaju kako simptome menopauze, tako i PMS–a.

Lako se vari i ne sadrži laktozu, ni kazein.

Preporučuje se za doručak ili večeru uz integralno pecivo, proju ili pitu. Sojin jogurt može da se koristi kao gotov napitak ili mu se po želji dodaju voće, žitarice, semenke.

Koristiti se kao gotov napitak 🥛.

Po želji se dodaje 🍌🍓🍑🍏🍐🍎 pahuljice ili semenke.

Jogurt od soje je prirodan i zdrav, bez laktoze i bez holesterola, visoka hranljiva vrednost, lako svarljiv, ne izaziva alergije.

Sastav:

soja (domaće sorte dukat, galeb  balkan) i voda.

Kalorijska vrednost:

100g = do 50 kcal

Sa probiotskim bakterijma:

Lactobacillus acidophilus i Blifidobacterium

Sojin jogurt 500ml Uljarica

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top