Sok od djumbira 100%

370 RSD

Sok od djumbira 100%

Novitet na tržištu hladno ceđenih matičnih sokova, 100% ceđeni sok od djumbira bez aditiva, konzervanasa i veštačkih boja. Potpuno prirodan napitak koji će blagotvorno delovati na vaše zdravlje i organizam.

Đumbir ima veoma dugu istoriju upotrebe u raznim oblicima tradicionalne i alternativne medicine. Pomaže u borbi protiv prehlade i gripa, obaranju povišene temperature, deluje protivupalno, umiruje nadražajni kašalj, pomaže kod trudničkih mučnina i problema sa varenjem.

Postoje istraživanja prema kojima đumbir deluje i na smanjenje niova šećera u krvi i lošeg holesterola, kao i da sprečava nastanak tromba.

Jedinstveni miris i ukus đumbira potiču od njegovih prirodnih ulja, od kojih je najvažnije gingerol. Gingerol je glavno bioaktivno jedinjenje odgovorno za mnoga lekovita svojstva đumbira.

Prema istraživanju, gingerol ima moćne antiinflamatorne i antioksidativne efekte. Na primer, može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa koji nastaje kao posledica delovanja slobodnih radikala u telu.

Đumbir je prepun antioksidanata, jedinjenja koja mogu pomoći vašem telu da se izbori protiv hroničnih bolesti poput visokog krvnog pritiska, srčanih oboljenja i bolesti pluća. Đumbir se najviše koristi kao lek za prehladu i za poboljšanje cirkulacije.

Pružite sebi i svojoj porodici samo najbolje, a ovaj sok od đumbira svakako to jeste. Vaša doza zdravlja u jednoj boci!

Sastav: 100% djumbir

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top