Sprej protiv znojenja stopala 100ml Hedera Vita

420.00RSD

Sprej protiv znojenja stopala dezinfikuje, sprečava razvoj bakterija i gljivica, neutrališe neprijatne mirise nogu (stopala). Umiruje iritacije i zapaljenske procese na koži. Obogaćen je biljkama sa podneblja Balkana čiji aktivni sastojci stimulišu regeneraciju ćelija i rast novog tkiva, ublažavaju bolove i umor.

Nema na zalihama

Sprej protiv znojenja stopala 100ml

Sprej protiv znojenja stopala dezinfikuje, sprečava razvoj bakterija i gljivica, neutrališe neprijatne mirise nogu (stopala). Umiruje iritacije i zapaljenske procese na koži.

Obogaćen je biljkama sa podneblja Balkana čiji aktivni sastojci stimulišu regeneraciju ćelija i rast novog tkiva, ublažavaju bolove i umor.

Način upotrebe:

Nanositi na čisto stopalo ujutru i uveče za najbolje rezultate. Držite raspršivač na udaljenosti od 10-15 cm od stopala i ravnomerno nanesite sprej.

Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspešnu firmu koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za negu i zaštitu tela.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla.Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku.

Pakovanje 100g Hedera Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top