Šumska Jagoda zamrznuta 200g

699 RSD

Šumska Jagoda zamrznuta 200g

Male žute tačke, kojima je ukrašena šumska jagoda daju joj terapeutska svojstva. Sok od šumskih jagoda preporučuje se osobama koje imaju obolenja jetre, hepatitis, cirozu. Najbolje ga je piti na prazan stomak i to 3 čaše dnevno. On podstiče aktivnost jetre i obnavljanje ćelija i tkiva jetre.

Dijabetes, giht, visok nivo holesterola i arterioskleroza mogu biti sprečeni i ublaženi nakon 12 dana lečenja šumskim jagodama. Ukoliko se uz to veže neka vegetarijanska dijeta, rezultati će biti neverovatni. Na gotovo isti način (12-dnevnom terapijom) možete ublažiti i reumatizam. U tom periodu se preporučuje više sunčanja.

Ukoliko niste alergični, šumske jagode možete koristiti i kao tretman za kožu, protiv akni, psorijaze i sličnih obolenja.

Jede se 150-200 gr šumskih jagoda pre jela. Ukoliko dođe do zatvora, jagode možete mešati sa medom i jesti, a pola sata posle toga preporučuje se da popijete čašu obične vode..

Dozu jedete 3 puta na dan, pre svakog obroka, a terapija. traje 7 do 10 dana. Preporučuje se da tokom tog perioda smanjite konzumaciju mesa i proizvoda sa sintetičkim aditivima.

Koriste se i kao maska protiv bora:

Nanosi se smesa pasiranih šumskih jagoda na lice i ostavlja sat vremena, a može i preko noći. A pomešane sa medom imaju laksativna svojstva i leče zatvor.

Sveži sok se pravi tako što se 200 grama šumskih jagoda ispasira viljuškom, a sok se iscedi uz pomoć gaze. Možete mu dodati do 5 gr šećera i odmah ga pijete i to pre svakog jela, na prazan stomak. Odrasli punu čašu, a deca pola.

Napomena:

Proizvod je u zamrznutom stanju i može se kupiti samo u našem maloprodajnom objektu u Beogradu.

Pakovanje 200g Plavo

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top